Audio Note IO Ltd

Audio Note IO Ltd
 • Audio Note IO Ltd
 • io-ii-010.jpg
 • unnamed.jpg
 • io-ltd-019.jpg
 • io-ltd-020.jpg
Varenr.
980010583
Lager
På lager
Enhet
stk
Fri frakt over kr. 1000,-
Rask levering
Kvalitetsprodukter
Personlig service

Kvantumsrabatt

Loading...

Audio Note IO Ltd er antagelig verdens beste pickup. En helt ufattelig god musikkformidler for deg som ønsker å ta steget helt ut når det kommer til vinylavspilling.

Audio Note er verdenskjent for sine pickuper. IO Ltd er deres aller beste modell, laget uten kompromisser for den ultimate musikkgjengivelsen. Det er vanskelig å beskrive hvordan pickupen lyder, men den gjengir et større, klarere og mer musikalsk lydbilde enn noen annen kilde vi har hørt.

Konstruksjonsmessig er den en MC-pickup, men i motsetning til nær sagt alle ande pickuper bruker den elektromagneter (field coil) for å generere signalet til step up-en/RIAA. En egen, superpåkostet, strømforsyning på nesten 10kg medfølger og pickupen krever derfor arm med seks armledere (slik som Audio Note sin AN-S1). Fordelen med denne kostrukstruksjonen er at man drastisk reduserer den "uavfjærede" vekten i pickupen og stiften kan derfor følge rillene langt raskere og mer nøyaktig.

IO Ltd er langt fra rimelig, kanskje heller ikke oppnåelig for de fleste, men om du har mulighet til å investere i en slik pickup anbefaler vi det på det varmeste. Dette er virkelig en "game changer"!

  Din nettleser er utdatert!

  For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

  ×