Wireworld Electra 7 Power Cord 1,5m

Wireworld

Wireworld Electra 7 Power Cord 1,5m
 • Wireworld Electra 7 Power Cord 1,5m
 • ELP7-1x
 • ELP7Double1x
 • ELP-Cross-section
 • ELPCutaway
Varenr.
980008686-1,5m
Pris
kr 2 999
Enhet
stk
Fri frakt over kr. 1000,-
Rask levering
Kvalitetsprodukter
Personlig service

Kvantumsrabatt

Loading...

Electra 7 er en strømkabel laget av helt rent OCC-kobber. Dette er kobber som er både krystallfritt og oksygenfritt og regnes som det aller reneste og beste kobberkvaliteten. Dette er kobber som man hos konkurentene stort sett kun finner i ekstremt dyre høyttaler- og signalkabler, om man finner det i det hele tatt.

At Wireworld har valgt å bruke det i en såppas "rimelig" strømkabel sier virkelig en god del om hvor seriøst Wireworld tar strømkabler. I tillegg er alle Wireworld sine strrømkabler vevet på en slik måte at de kansellerer ut RF-støy fra strømnetet. Dette er støy som øker støygulvet i elektronikken din og som kan slite unødig på selve strømforsyningen.

 

Vi anbefaler alle å oppleve hvor stor effekt en høykvalitets strømkabel kan ha i sitt eget anlegg. Opplever du at forbedringen ikke er verdt pengene er det bare å returnere kabelen å få pengen tilbake!

 

 

Informasjon fra produsent:

 

Building on the unique advantages of Fluxfield Technology and OCC copper, Electra 7 delivers dramatic improvements in clarity and image focus that can transform a great system into one that is truly exceptional.

  Din nettleser er utdatert!

  For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

  ×