OBS! Det vi komme en betydelig prisøkning på alle Technics-modeller med gyldighet fra 01.12.22

Powergrip YG-2

Varenr.
980010433
Enhet
stk
Lager
På lager
Pris
kr 9 990

Powergrip YG-2. Powergrip lager ekstremt effektive og praktiske strømfiltre, uten dynamikktap, opp til 16A/3.680W@230V.

Det finnes mange strømfiltre på markedet, noen er gode og tilbyr et virkelig løft i ytelsen til et godt stereo- eller hjemmekinoanlegg. Problemet til mange filterløsninger, med mindre de er ekstremt dyre, er at de som regel enten gir god beskyttelse ELLER god ytelse, ikke begge deler. Dette har ført til at mange produsenter faktisk kvier seg for å anbefale strømfiltrering sammen med sine komponenter, selv om et godt strømfilter uten tvil vil ha en positiv innvirkning på ytelsen til anlegget ditt.

Powergrip er annerledes enn de fleste.

For det første bruker de gode og påkostede komponenter, uten at prisen blir ekstremt høy. Videre har de delt inn strømuttakene i tre grupper;

1) Digitale kilder - relativt lavt strømforbruk, høy filtrering, spesielt av switching-støy.
2) Analoge kilder - høyere strømforbruk, adskilt filtrering hindrer støy både fra nettet samt fra de digitale kildene
3) Effektforsterkere - høyt strømforbruk (inntil 16A kontinuerlig), ingen dynamikktap

yg2BigImageBackBlack_1.png

Alle utgangene gir ekstremt god beskyttelse mot stømabnormiteter, til og med ved ekstremtilfeller som lynnedslag.

Beskyttelsesmetoden til Powergrip gir dobbel sikring og varierer avhengig av alvorligheten til strømabnormiteten.

Dersom Powergrip detekterer en moderat strømtopp, ofte omtalt som "spike", kutter den umiddelbart strømtilførselen til de tilkoblede komponentene. Selv etter at strømtilførselen er kuttet fortsetter Powergrip å overvåke strømkvaliteten, dersom den er normal skrur Powergrip automatisk på systemet (i en forhåndsprogrammert rekkefølge) etter to minutter.

Ved ekstreme strømspikes, til eksempel ved lynnedslag, vil hverken vanlig filtrering eller kutt i strømtilførselen være godt nok. De fleste filtre på markedet, som hevder å beskytte mot lynnedslag, har derfor en egen selvoppofrende krets som rett og slett brenner av, en form for avansert "sikring". Problemet med disse, rent bortsett fra at strømfiltret blir ødelagt, ar at de ofte har negativ innvirkning på lydkvaliteten, spesielt dynamikken.

Powergrip fungerer på en annen måte da den automatisk, og øyeblikkelig, sender strømspiken som ikke kan absorberes av de innbyggede filtrene til jord. Dette er den eneste måten som er effektiv dersom systemet skulle være utsatt for er nærliggende lynnedslag. Det er derfor verdt å merke seg at Powergrip må være koblet til jord, enten via en jordet stikkontakt eller via det dedikerte jordingspunktet på baksiden av produktet.

Dette er etter vår mening den beste løsningen da det både gir best ytelse og best beskyttelse.


Praktisk funksjonalitet

Alle Powergrip-filtre kan programmeres til å skru på og av utstyr i en bestemt rekkefølge, noe som er utrolig praktisk. Dersom du til eksempel har et stereoanlegg bestående av en kilde, en forforsterker og en effektforsterker kan du sette Powergrip til å først skru på kilde, dernest forforsterkeren og til slutt effektforsterkeren. PÅ den måten kan du skru på hele anlegget med en bryter, uten å bekymre deg for potensielt skadelige smell og ulyder som kan oppstå i høyttalerne dersom produktene skrus på i feil rekkefølge.

yg2BigImageBlack.png

Relaterte varer

Torus Power AVR 8 (demo)
Torus Power AVR 8 (demo)
Black Friday
Black Friday
-60%

Torus Power AVR 8 (demo)

Torus Power AVR2 45 CE RK
Torus Power AVR2 45 CE RK

Torus Power AVR2 45 CE RK

Nyhetsbrev

Vær tidlig ute og få tilsendt info om nyheter og gode tilbud.