-50%
WEB_Image_Chord_C-USB_USB-kabel_A-B_-_75_cm__129837_21113756660.jpeg

Chord C-USB 5,0m

Varenr.
980008798
Enhet
stk
Lagerstatus:
Lager
På lager
Pris
kr 995
Før
kr 1 990
Rabatt
kr 995

Chord C-USB er en skjermet USB-kabel som er konstruert for å ivareta det sensitive signalet uten støy og forstyrrelser fra omgivelsene eller signalkilden.

Den største forskjellen på USB-kabler er hvor mye støy som blir overført fra senderen til mottakeren av signalet. I stor grad er det strømforsyningen til produktet som sender USB-signalet ut som er den største støykilden, og her kan det være store variasjoner fra produkt til produkt. Støyen som overføres til D/A-konverteren introduserer «jitter-støy» som reduserer klokkens evne til å produsere en stabil samplingsfrekvens. Denne forvrengningen vil du høre i form av redusert oppløsning og et mindre presist lydbilde.

  • Skjermet kabel
  • Støpt plugg
  • Sølvforgylte ledere
  • Gullforgylte kontakter

Solid konstruksjon

C-USB benytter tykke signalledere i oksygenfritt kobber som er belagt med sølv i overflaten, siden det høyfrekvente digitale signalet i hovedsak går i ytterkant av signallederen (også kalt skin-effekt). Lederne går gjennom kabelen i en twisted-pair konfigurasjon og er beskyttet mot støy fra omgivelsene med en dobbel skjerm. Kontaktene er gullforgylt for å hindre korrosjon over tid.

The Chord Company

The Chord Company har designet og utviklet prisvinnende kabler i England siden 1985. Kabler er ikke bare et tilbehør, men en vital del av et stereoanlegg. Å velge riktige kabler gir et godt stereoanlegg bedre betingelser til å yte sitt beste. Fra sitt hovedkvarter nær det historiske Stonehenge i Wiltshire jobber The Cord Companys team av musikkelskere med å utvikle høykvalitets kabler som passer alle lydsystemer til prispunkter som virkelig gir valuta for pengene.

EAN
06027159054

Nyhetsbrev

Vær tidlig ute og få tilsendt info om nyheter og gode tilbud.