Vi har nå et stort ryddesalg! Tilbudene finner du her: /aktuelt/ryddesalg

-27%
WEB_Image_Klipsch_The_Sixes_og_Rega_Planar_1_Aktiv_117436-1172325295_plid_203088.jpg

Klipsch The Sixes og Rega Planar 1

Varenr.
980011007
Enhet
par
Lager
Innkommende
Pris
kr 11 990
Før
kr 16 480
Rabatt
kr 4 490

Klipsch The Sixes og Rega Planar 1 er en knallfin stereopakke i valnøtt. Platespilleren kobler du rett i høyttalerne, alt du trenger følger med. Her er det kvalitet og god lyd i alle ledd.

Rega Planar 1 Walnut leveres med ferdig montert Rega Carbon pickup. Med lett og stivt kabinett i elegant walnut finish kombinert med prisklassens beste tonearm er Planar 1 bedre enn noensinne – og fortsatt håndlaget i England!

Rega sin platespillermodell Planar 1 er rendyrket for best mulig lydgjengivelse kombinert med høy driftskvalitet. Nytt lett laminert kabinett i silkematt finish gir spilleren et lekkert design - samtidig som dette viderefører Regas gjennomførte produktfilosofi med minst mulig vekt og masse. Spilleren leveres med ferdig montert Rega Carbon pickup – plug´n´play!


Den nye RB110 tonearmen har nyutviklede lager som gir minimal friksjon og sikrer optimale sporingsegenskaper. Armen er spesielt påkostet og montert for hånd for å kvalitetssikre produksjonen. Kombinert med nytt motvekslodd og automatisk justering av antiskating er spilleren svært enkel å sette opp.


Platetallerken er fremstilt i et ekstremt hardt materiale (Phenolic Resin) med tyngdepunktet i ytterkant som i kombinasjon med ny 24 Volts motor gir en nøyaktig gangstabilitet.

For å redusere resonanser som påvirker lydkvaliteten har kabinettet minst mulig masse kombinert med maksimal stivhet. Nyutviklet presisjonslager i messing med svært lite vibrasjoner eliminerer overføring av uønsket energi til platetallerken og stift.

Klipsch THE SIXES er en ny aktiv monior fra Klipsch med opsiktsvekkende god lydkvalitet pakket inn i vintage Klipsch-design. Høyttalerne har både USB-, digital-optisk og platespillerinngang samt innebygget Bluetooth-streaming.

Sixes er en helt ny aktiv høyttaler fra Klipsch. Siden de innebygde forsterkerne er spesialtilpasset høyttaleren, har man ved bruk av DSP tunet lyden og fått maksimalt utbytte fra høyttalerelementene. Det høres, denne har helt utrolig lyd i forhold til størrelsen!  Klipsch  Sixes er laget for å fylle en rekke behov, og har et komplett sett med tilkoblinger: 

• USB-inngang - for tilkobling av PC eller Mac

• Optisk inngang - for tilkobling av TV

• Line In - for tilkobling av platespiller, ingen ekstra bokser er nødvendige

• Bluetooth - stream musikk rett fra din telefon eller nettbrett

• Subwooferutgang - tilkobling av en aktiv subwoofer  Forsterkerne og alle tilkoblinger sitter i høyre høyttaler, derfra går en høyttalerkabel til venstre høyttaler. Kun høyre høyttaler trenger derfor strøm. 

• Innebygget forsterker på 100 watt pr. kanal
• 1 stk. Tractrix horndiskant
• 1 stk. 6,5” element med «Injection Molded Graphite»-kobbersponmembran
• Frekvensgang 40 Hz - 24 kHz
• Kabinettutførelse i valnøtt  
• IR-fjernkontroll medfølger   Mål (H x B x D): 42,6 x 22,0 x 27,9 cm, vekt: 8,1 kg

Relaterte varer

KEF LSX II Hvit
KEF LSX II Hvit

KEF LSX II Hvit

Klipsch The Fives Sort
Klipsch The Fives Sort

Klipsch The Fives Sort

Nyhetsbrev

Vær tidlig ute og få tilsendt info om nyheter og gode tilbud.