Vi har nå et stort ryddesalg! Tilbudene finner du her: /aktuelt/ryddesalg

KEF LS60 Wireless

Varenr.
980011060
Enhet
par
Lager
Velg varians
Pris fra
kr 76 990

KEF LS60 Wireless setter nok en gang standarden for trådløse høyttalere. En meget god høyttaler som krever veldig lite for å spille fantastisk.«Den beste trådløse høyttaleren vi har hørt»
«Nær sensasjonelt god lyd»«Her er det bare å stille seg i kø»


Med lanseringen av den gulvstående jubileumsmodellen LS60 Wireless setter KEF nok en gang standarden for trådløse høyttalere i premiumklassen!

Slektskapet til toppmodellen og designikonet Blade er mer enn tydelig, med et 12. generasjons Uni-Q Meta-element i front og totalt 4 stk sidemonterte basselementer. Det hele drives av 500 watt forsterkereffekt til bassene og 100 watt hver til mellomtone og diskant. Med flere finisher å velge i og en bredde på bare 13 cm passer LS60 Wireless inn i de fleste hjem.

gallery-2579-for-ls60.jpg

LS60 Wireless er en svært fleksibel høyttaler som kan det meste. Du kan strømme musikk trådløst via Bluetooth, eller over Wi-Fi om du ønsker høyoppløst lyd fra Tidal eller Qobuz, og den har selvfølgelig Spotify Connect. Strømmetjenester som Deezer og Amazon er også på plass og du kan lytte til radiostasjoner og podcaster fra hele verden. LS60 Wireless er også Roon Ready!

Med Airplay 2 eller Chromecast kan LS60 Wireless inngå i et multiromsystem med andre høyttalere.

LS60-Wireless_landscape_Royal-Blue-scaled.jpg

Du kan koble til andre digitale og analoge lydkilder, f.eks. en platespiller eller en CD-spiller, og du kan koble til TV’en via HDMI eARC-inngangen og styre lyden med TV-fjernkontrollen.

LS60 Wireless har en fabelaktig bassgjengivelse, men om du skulle ønske enda mer kjellerdyp bass har KEF utstyrt høyttalerne med totalt 2 subwooferutganger.

WEB_Image_KEF_LS60_Wireless_-_Mineralhvit_Aktiv_gu_ls60_wireless_landscape_mineral_white-593015291_plid_18214.jpg


Det hele styres fra den brukervennlige KEF Connect appen eller den medfølgende fjernkontrollen.

 

Relaterte varer

Klipsch THE SIXES Walnut
Klipsch THE SIXES Walnut
Tilbud
Tilbud
-17%

Klipsch THE SIXES Walnut

Nyhetsbrev

Vær tidlig ute og få tilsendt info om nyheter og gode tilbud.