Devialet Silver Phantom

Devialet

Devialet Silver Phantom
  • Devialet Silver Phantom
  • Devialet-silver-phantom
  • PH4
Varenr.
980007811
Pris
kr 14 490
Før
kr 20 990
Rabatt %
-31%
This product has no variants available
Enhet
Stk
Fri frakt over kr. 1000,-
Rask levering
Kvalitetsprodukter
Personlig service

Kvantumsrabatt

Loading...

Devialet Silver Phantom er storebroren til Phantom. Den er lik på de aller fleste områder - med ett viktig unntak; den har 3000w å rutte med!

OBS!
 
Som et jule-tilbud fra Devialet er Silver Phantom tilgjengelig som REFURBISHED frem til 24.12.
 
REFURBISHED vil si at enheten tidliger har vært pakket opp, demonstrert, retur fra nettkjøp etc. Enheten er akkurat like god, har samme kosmetiske standard og fremstår på aller områder, inkludert innpakkning, som en ny enhet.
 
Alt er likt med unntak av prisen som er 14.490,- for en Refurbished Silver Phantom med BT, men uten Airplay.
 
Førstemann til mølla!
 
Informasjon fra Devialet:
 
 
WHAT IS A REFURBISHED?
Each Refurbished Phantom undergoes a series of tests and extreme controls to ensure the highest quality and
performance, identical to the new products.

? Each returned product is opened, controlled and treated, as a new one
? The same acoustic tests are applied, as a new one
? The same control of the electronic card, as a new one
? The same visual control of the casing, as a new one
? The same endurance tests, as a new one

Each refurbished Phantom is sold with a new shell, a new power cable, and in a new box.
 

 
 
 
 
 
Rett før påske 2015 fikk vi oppleve Devialet Phantom live i et konferanserom på SAS-hotellet. Til tross for forferdelig akustikk og en horribel plassering (på et skralt konferansebord) lød de fantastisk. Men andre ord er det ingen tvil; dette er et revolusjonerende produkt.
 
I high-end-segmentet av lydgjengivelse, hvor en en mikroskopisk evolusjon ofte blir beskrevet som et paradigmeskifte, innehar nødvendigvis ordet revolusjon ikke så mye gravitas. Når dette er sagt; franskmenn kan ett og annet om revolusjoner - og Devialet Phantom er "the real deal".
 
Phantom er et utrolig påkostet produkt hvor Devialet har lagt enorme ressurser i å skape en grensesprengende "skapning" som ikke bare lyder fantastisk, men som også gir enormt god valuta for pengene. På tross av de kompakte dimensjonene (internvolum på kun 6 liter) gjengir den et lydbilde med en størrelse og tyngde man må opp på STORE høyttalere for å matche (Devialet sier 120 liter).
 
Hva er en Devialet Phantom?
 
En Phantom er kort fortalt et komplett stereonalegg i én enhet. Det er en aktiv høyttaler, et potensiellt multiromssystem og en streamer i ett. Tanken er enkel; Phantom skal dekke alle behov man har til et musikksystem. Phantom kan strømme musikk direkte fra en telefon eller nettbrett, streame fra de meste kjente strømmingstjenestene, spille lyd fra digitale kilder (optisk) og hente innhold fra lokale musikkbibliotek.
 
Den kan konfigureres slik at du får blandet stereo fra én enhet, ekte stereo fra to eller lyd i "alle" rom med valgfri konfigurasjon av inntil 48 sammenkoblede Phantomer. En Phantom kommuniserer med alle andre Phantomer i huset ditt automatisk via nettverkskabel, powercom-strømkomunikasjon eller Wi-Fi. Alle enheter kan spille den samme musikken, eller leve sitt eget liv med ulik lyd i alle rom.
 
Musikkanlegget styres trådløst via Spark som er Devialets app til smarttelefoner, nettbrett, PC og Mac. Denne kan allerede nå lastes ned.
 
Som alle Devialet-produkter er Phantom oppgraderbar via firmwareoppgraderinger, slik at den til en hver tid vil være oppdatert. En av de første funksjonene som vil lanseres er hjemmekinodekoding. Med andre ord vil Phantom selv dekode hjemmekinolyden og sende den trådløst til de andre fire Phantom-ene i hjemmekinoanlegget slik at man ved å plassere fem Phantom-høyttalere får et komplett hjemmekinoanlegg. En subwoofer vil i denne sammenhengen være totalt overflødig. Med potensielle 15.000W å rutte med skulle Silver Phantom i 5.0-konfigurasjon ha mer enn nok krefter for de aller fleste. :-)
 
Modellen kommer i to utgaver; Phantom med 750W og Silver Phantom med 3000W.
 
Phantom
 
Phantom har 750W til disposisjon, noe som vil si at den klarer et lydtrykk på 99db (16Hz - 25kHz +/- 2db). Det mest ekstraordinære med dette er at frekvensgangen er utrolig lineær. Med andre ord, den spiller bass ned til subsoniske frekvenser, og høres derfor ut som en STOR høyttaler. Dette har vært det mest kontroversielle og mest diskuterte rundt Phantom, da dette etter akustiske lover grenser til det umulige. Selv med 750W er det nær sagt umulig å gjennskape 16Hz i et rom med et kabinettvolum på kun 6 liter. Når det er sagt; vi har hørt den, og Phantom spiller bass på en ufattelig bra måte. Kjellerdyp, kontrollert og med masse anslag og driv. Hvordan de har fått det til vet vi ikke. Devialet sier det er hemmelig. Vi bryr oss egentlig ikke, men konstaterer at den spiller bass ved 16Hz og at bassgjenngivelsen er fantastisk.
 
Vel så imponerende som bassgjenngivelsen er resten av frekvensområdet. Phantom benytter seg av en koaxiell drivenhet (slik som Tannoys Dual Concentric) hvor diskanten står stille og mellomtonemembranen beveger seg. Dette gir et utrolig holografisk og rent lydbilde uten fasefeil. Bassen og midbassen derimot gjennskapes omnidireksjonellt av aluminiumsvingene (slik som på en MBL). Etter å ha lyttet på en del magesparkende basslåter koste vi oss med sartere jazz, klassisk og blues med akkurat like godt resultat. Lydbildet var stort, superluftig, holografisk og virkelighetsnært.
 
Kvalitetsmessig er det selvfølgelig ikke fullt på nivå med en stor mbl radialstrahler til et sekssifret beløp, men til noe i nærheten av prisen er det rett og slett ufattelig bra.
 
Silver Phantom
 
Mens vingene på en "vanlig" Phantom er hvite med chrome er de på en Silver Phantom - sølvfarget. Rent utseendemessig er dette den eneste forskjellen. De er like store og kan gjøre eksakt det samme, med ett viktig unntak. Mens Phantom har imponerende 750W til disposisjon har sølvutgaven massive 3000W å rutte med. Lydtrykksmessig betyr det at den kan levere utrolige 105db ved de samme strenge spesifikasjonene som Phantom (16Hz - 25kHz +/- 2db). Med andre ord; en dobling av lydtrykket!
 
"Trenger jeg det?" vil sikkert mange spørre seg. Vårt svar er kort fortalt nei, en Phantom spiller mer enn høyt nok for de fleste. Men dette handler vel egenlig ikke om hva man trenger, men hva man har lyst på og vi har enda til gode å møte en audiofil som ikke har lyst på 3000W. :-) Det blir litt som med bil. Man trenger ikke en bil som går 0-100 på tre sekunder, men man vil jo ha det om man har mulighet.
    Din nettleser er utdatert!

    For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

    ×