Devialet Phantom I 108 dB Refurbished

Devialet

Varenr.
980010895
Lager
På lager
Pris
kr 25 990
Enhet
stk

Devialet Phantom I 108 dB Refurbished er rett og slett det beste Phantom-kjøpet du kan gjøre. Dette er den kraftigste og beste av Devialet sine revolusjonerende trådløse høyttalere, men til en lavere pris! Løp og kjøp!

Èn uke i året selger Devialet en refurbished-utgave av en av sine høyttalere. Høyttaleren er identisk med en fullblods Phantom I 108db, men har på ett eller annet tidspunkt vært pakket opp. Når høyttaleren blir pakket ned igjen blir den merket som "Refurbished". Når det er sagt så leveres den som ny, i ny - forseglet eske med ubrukt tilbehør. Den eneste forskjellen er i praksis prisen og tilgjengeligheten (!). Vi har kun ti stk. så her er det førstemann til mølla-prinsippet som gjelder! 

Ordinær pris: 31.995,-

wide_DEVIALET-PHANTOM-1-108-DB-GOLD-Review.jpg


Informasjon fra produsent


Each Certified Refurbished Phantom I 108 dB undergoes a series of rigorous tests and controls to ensure the highest quality and performance, identical to a new product.

Phantom I 108 dB refurbished, the ultimate connected speaker with its Remote. Hear every detail brought to life with unthinkable clarity and precision by a Grade I Titanium tweeter. Surrender to indecent power and ultra-deep bass. Sound in its purest and most essential form. No apologies.

Stereo fra én eller to Phantoms

Selv én Phantom I lyder utrolig imponerende og du får det fulle og hele lydbildet selv med kun en enhet. Når det er sagt så er det ikke til å legge skjul på at to Phantoms er enda råere. Du får ekte stereoperspektiv, høyere lydtrykk og en jevnere fordeling av lyden i lytterommet.

Med nye Devialet Phantom I kan man sette opp et stereosystem bestående av to stk Phantom I uten at man trenger noe mer. Tidligere måtte man ha en Devialet Dialog (en koblingsboks fra Devialet) for å sette opp et stereosystem, men dette er ikke lenger nødvendig. For å sette opp et stereosystem trenger du kun å plugge to Phantom I til strømkontakten i veggen og velge stereokonfigurasjon i Devialet sin app. De to Phantom-ene vil da snakke sammen automatisk, enten via strømnettet (PLC) eller via WiFi, uten at du trenger å trekke noen ekstra kabler.

201110_DEVIALET_PHANTOM_I_GOLD_1.jpg

201110_DEVIALET_PHANTOM_I_GOLD_2.jpg

Nye Devialet Phantom Remote v2 medfølger i esken sammen med Devialet Phantom I. Fjernkontrollen er en sann glede å bruke, er oppladbar, tar utrolig liten plass og er fargematchet til din Phantom.

remote.png

Spesifikasjoner:

Diskantelement 1 x grade 1 titanium tweeter
Mellomtonedriver 1 x aluminium mid driver
Bassdrivere 2 x aluminium bass drivers
Størrelse (b x h x d) 252mm x 252mm x 342mm
Vekt 11,4kg
Maksimalt lydtrykk (én stk) 108dB SPL/1m
Forsterker 1100 Watt RMS
Frekvensrespons 14Hz - 27kHz (@-6dB)
Tilkoblingsmuligheter Airplay 2, Spotify Connect, bluetooth, ROON Ready, UPnP, toslink optisk
   
Dette ligger i esken:  
   
Phantom I speaker  
Devialet Phantom Remote v2  
Power Cable  
Documentation

Product view - why buy

  • Fri frakt over kr. 1000,-
  • Rask levering
  • Kvalitetsprodukter
  • Personlig service
Prisforespørsel
Legg til info om ønsket farge / egenskaper, og vi kommer til deg med et tilbudsforslag.

*
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×