Devialet Gold Phantom Opera

Devialet

Devialet Gold Phantom Opera
Varenr.
980010208
Pris
kr 32 990
Enhet
stk
Fri frakt over kr. 1000,-
Rask levering
Kvalitetsprodukter
Personlig service

Kvantumsrabatt

Loading...

Devialet Gold Phantom Opéra de Paris er en spesialutgave av Devialet Gold Phantom laget i samarbeid med Opera de Paris. Begrenset produksjon, forfinet med ekte bladgull.

 Devialet Phantom Reactor Opera de Paris er på alle målbare kriterier lik en Reactor 900; en ufattelig imponerende og nesten umulig kompakt aktiv og trådløs høyttaler som spiller både dypere, høyere og bedre enn man har noen forutsetning for å tro. Den er dog en del dyrere, så hva er det man egentlig betaler for?

Noen vil sikkert si at eksklusiviteten er verdt merkostnaden. Den mest skjeldne utgaven av Reactor er utvilsomt enda litt gjevere å ha i stua enn den allerede glimrende "standardutgaven". På SteReoFil er vi dog ikke så opptatt av eksklusivitet. Det vi setter pris på er håndtverk og det er det masse av i Reactor Opera de Paris. Hver enkelt høyttaler er er gullbelagt med bladgull av verdens antagelig aller beste forgyllere; mesterforgyllerene ved Ateliers Gohard.

Hvert enkelt blad med gull legges på for hånd på samme måte som det på gjort i selve operaen, det må gjøres perfekt på første forsøk og det kan ikke skjules om det blir gjort feil. Hver enkelt høyttaler tar derfor flere timer å fullføre av en spesialisert håndverker og det synes vi det er verdt å betale litt for når den i tillegg ser så fantastisk ut som den gjør!

opera_02_desk_2.jpg

    Din nettleser er utdatert!

    For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

    ×