Bose Bass Module 700

Bose

Bose Bass Module 700
  • Bose Bass Module 700
  • last ned
  • 71yAWw6lujL._SL1500_
  • bose-bass-module-700-500x500
Varenr.
980009867
Pris
kr 8 990
Enhet
stk
Fri frakt over kr. 1000,-
Rask levering
Kvalitetsprodukter
Personlig service

Kvantumsrabatt

Loading...
Bose Bass Module 700 er den perfekte makker til Bose Sound Bar 700

Lyd du kan føle

Liker du den nye Bose Soundbar 700, men vil heve lyden et par hakk? Legg til Bose Bass Module 700 for å oppleve forskjellen mellom å høre bass og føle tordenskrall. Den er spesielt utviklet for Bose Soundbar 700 og er den beste trådløse bassmodulen vi noen gang har utformet til hjemmekinosystemene våre. Faktisk er dette den beste ytelsen du kan få fra en subwoofer i denne størrelsen. Den kobles trådløst til lydplanken og gir enda mer dybde og kraft til alt fra eksplosive filmeffekter til hoderystende spillelister.

Vakker både på innsiden og utsiden

Bose Bass Module 700 byr på et sofistikert utseende med en førsteklasses overside av glass som du ikke finner på vanlige subwoofere eller annet hjemmekinoutstyr. Og dette er selvfølgelig ikke noe vanlig utstyr. Denne subwooferen gir bass med en dynamisk rekkevidde fra en kraftig driver og en stor port med QuietPort-teknologi som praktisk talt fjerner all forvrengning. Så kom igjen, skru opp lyden og føl at rytmen beveger seg gjennom huset.

Gjør pakken komplett Klar for mer?

Ta lydopplevelsen til neste nivå ved å legge til full surroundlyd. Bare legg Bose Surround Speakers 700 til Bose Soundbar 700 og Bose Bass Module 700 for å bli fullstendig oppslukt av musikk, filmer og TV-serier. Surroundhøyttalere har en trådløs rekkevidde på ni meter. Enda bedre? De er ikke høyere enn 15 cm og står i stil til resten av rommet.

    Din nettleser er utdatert!

    For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

    ×