Sonus faber Olympica I

Sonus faber Olympica I
Pris
kr 37 990,00
Før
kr 51 990,00
Enhet
par

Kvantumsrabatt

Loading...
  • Sonus faber Olympica I
  • sonus-faber-olympica-1-pair
  • sonus-faber-olympica-1-walnut
  • Sonus-faber-olympica-1-high gloss black
  • Sonus-faber-olympica-1-high gloss black-2

Sonus faber Olympica I er en kompakt stativhøyttaler og den minste modellen i Sonus fabers Olympica-serie - oppkalt etter det verdenskjente teateret i Vicenza.

 


I sann Sonus faber-stil kombinerer den slående vakkert design ved å forene tradisjonelle materialer, som valnøtt og lær, med klassisk håndtverkskunst. Når det er sagt er høyttalerene også i aller høyeste grad moderne i utførelsen. Den integrerte bassreflekskanalen i rustfritt står slår oss som spesiellt vellykket og elegant. Som Olympica-theateret er den et produkt som ikke bare er skapt for å underholde og spre glede, men som også vil stå seg spesiellt godt over tid.

Som sine storebrødre er høyttalerene bestykket med Sonus fabers hybriddiskant, i tillegg til en seks tommer stor bass/mellomtonedriver. Med andre ord er den tilnærmet identiske i de øvrige oktavene som Olympica II.
 
Lydmessig lyder Olympica I som man forventer fra en Sonus Faber; utrolig musikalsk, engasjerende og fyldig. Oppløsningen er upåklagelig, samtidig som høyttaleren beholder Sonus fabers litt varme og fyldige signaturklang. Hele Olympica-serien er laget med tanke på å kunne tilfredsstille alle krav med hensyn til bruk i både stereo- og hjemmekino-oppsett og er utviklet og produsert for hånd i Italia. 
 
It looks great, sounds amazing, and makes a nice big and powerful sound in many rooms. Highly recommended!
 
                                                                                                                                                                                      HiFi + (April-2014)
Les hele testen her.
 
Høyttalerene leveres i utførelsene Walnut eller Graphite. Et skreddesydd og meget elegant stativ kan bestilles i tillegg.
 
Anbefales på det varmeste!