Sonus Faber Guarneri Evolution

Sonus faber

Sonus Faber Guarneri Evolution
  • Sonus Faber Guarneri Evolution
  • sf-guarneri-evo-back
  • sf-guarneri-evo-collection
  • sf-guarneri-evo-miljø
Varenr.
980006861
Pris
kr 139 990
Enhet
par
Fri frakt over kr. 1000,-
Rask levering
Kvalitetsprodukter
Personlig service

Kvantumsrabatt

Loading...
 
 
 
Guarneri Evolution er den mest kompakte modellen i Sonus fabers flaggskipserie og representerer det beste av hva den erverdige produsenten kan levere.

Denne vakre stativhøyttaleren er et virkelig high end produkt og er laget for å vare en livstid. Det utrolig flotte kabinettet består av individuelle trestaver, tørket og behandlet over en periode på to år, og bygges for hånd etter samme oppskrift som verdens beste violiner. Kabinettet er så innvendig dempet for å oppnå den ideelle klangenballansen samtidig som uønsket resonans effektivt fjernes. Topp- og bunnplaten er frest ut av massiv aluminium (som så fornikles) for å tillføre stivhet til konstruksjonen. Dette er selvfølgelig ikke den letteste måten å lage an høyttaler på, men Sonus faber mener det er den absolutt beste. En ting er i alle fall sikkert; de går ikke på akord med kvaliteten.

Selv om dette er en stativhøyttaler, gjør den geniale konstruksjonen at den i praksis konkurerer med langt større og, vi tillater oss å si det, langt styggere høyttalere. Bassresponsen er kraftig og dyp og fremfor alt utrolig naturtro, mens mellomtonen og diskanten gjengir informasjon, fra dine favorittinnspillinge, som du ikke trodde eksisterte.

Som de beste produkter fra Italia er Guarneri Evolution laget for å nytes, og her leverer den virkelig varene. Både lyd- og utseendemessig er dette en fantastisk høyttaler som vil gi sin eier en livstid av musikalsk vellvære.
 
Da stativene er spesiallaget til denne høyttaleren er de medfølgende, høyttaleren kan ikke kjøpes uten fra produsent.
    Din nettleser er utdatert!

    For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

    ×