Quad S1

Quad

Quad S1
  • Quad S1
  • g306S1BK-F.jpg
  • g306S1BK-M.jpg
Varenr.
980010355
Pris
kr 7 995
Enhet
par
Fri frakt over kr. 1000,-
Rask levering
Kvalitetsprodukter
Personlig service

Kvantumsrabatt

Loading...

Quad S1 er en liten høyttaler med enorm hakeslippsfaktor!

Her er det ikke spart på noe, selv sammenlignet med de mange ganger så dyre storebrødrene. Kabinettet er kledd i ekte sort ask og elementene er ikke bare av avansert konstruksjon, men de er også av ypperlig kvalitet.

Bånddiskant

neox3ribbontweeterexploded[4968].jpg

Quad har i flere generasjoner vært kjent for sine avanserte høyttalerkonstruksjoner i form av elektrostatiske paneler og påkostede bånddiskanter. Quad S1 er bestykket med en vaskeekte bånddiskant som er kjent for sin ekstreme oppløsning i kombinasjon med superbehagelig, forvrengningsfri gjengivelse. Dette er en høyttaler som lar deg høre selv de minste nyanser uten at de noen gang blir pågående eller slitsomme å lytte til.

Kevlar bass-/mellomtone

De nederste oktavene blir formidlet via et ganske heftig bass-/mellomtoneelement laget av vevd kevlar. Elementet er ikke så stort, men det gjengir fyldig og utrolig naturtro mellomtone med en stemmegjengivelse som virkelig beveger. Det er ikke mange høyttalere vi kjenner til i denne prisklassen som har en så fantastisk flott vokalgjengivelse. Bassen er også imponerende, den går naturlig nok ikke kjellerdypt, men den er rytmisk, rask og slagkraftig med masse snert og driv, noe som får høyttaleren til å virkelig engasjere. Det er utrolig morsomt å lytte til musikk med denne kombinasjonen, og det er vi jeg si er den aller beste egenskapen et stereoanlegg kan ha - uansett pris.

Byggekvalitet som er til å ta og føle på

Selv om Quad S1 er kompakt er den eksepsjonelt godt bygget. Ekte ask kombinert med en sandwich-konstruksjon av mdf og particleboard gir et dødt og heftig kabinett som ikke bare ser og føles kostbart ut, men det gir musikken de aller beste forutsetninger for å forlate høyttaleren med et absolutt minimum av fargning fra selve høyttalerkonstruksjonen.

what-hi-fi-5-stars.png

Verdict

"We have the good fortune of listening to a lot of products, and the best ones are those that allow you to take leave of your critical faculties and leave you with music. This happened often with the Quad S-1, whose way with vocals is simply enchanting."

What Hi-Fi? may, 2016

Spesifikasjoner Quad S1

General description 2-way bookshelf speaker
Enclosure type Vented box loudspeaker
Transducer complement 2-way
Bass / Mid driver 4"(100mm)woven Kevlar® cone
Treble driver 45 x 12mm true ribbon
Sensitivity (2.83V @ 1m) 84dB
Nominal impedance
Frequency response (+/-3dB) 58Hz ~ 20kHz
Dimensions (H x W D) 285 x 156 x (240 + 30) mm
Weight 5.2kg
    Din nettleser er utdatert!

    For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

    ×