Magico A1

Magico

Magico A1
 • Magico A1
 • A1_Int
 • A1_slant
 • CF009144 1
 • A1 Dave 2
 • A1__SAS
Varenr.
980009924
Pris
kr 109 995
Enhet
par
Fri frakt over kr. 1000,-
Rask levering
Kvalitetsprodukter
Personlig service

Kvantumsrabatt

Loading...

Magico A1 er en ekte Magico til en pris som gjør den langt mer tilgjengelig enn noen gang tidligere. En stativhøyttaler på referansenivå.

Det er få produsenter som legger så mye tid og presisjon i sine produkter som Magico. Selv om A1 er deres rimeligste modell er den bygget på samme måte og med like mye "attention to detail" som dens ultrakostbare søsken.

Selve kabinettet er bygget av nesten 1cm tykke plater av massiv 6061 T6 aluminium laget for flyindustrien og er avstivet til det ekstreme. Resultatet er et usedvanlig dødt kabinett som gir elementene optimale arbeidsforhold. Magico har rett og slett hatt som mål å fjerne kabinettet fra ligningen, noe vi tør påstå de har fått til.

A1_Int (1).jpg

Når det kommer til bestykningen er ikke den mindre ekstrem; mellomtone-/basselementet er 6,5" stort og er laget av karbonfiber forsterket med graphene; etter mange målemetoder verdens sterkeste materiale. Selve svingspolen er laget av rent titan og magnetmotoren faller i kategorien "latterlig" overdimensjonert. Målet med en så ekstrem driver er forsvinnende lav forvrengning og mest mulig naturlig gjengivelse av musikken.

Det 1,1" store diskantelementet er  i det store og hele hentet fra M-serien og er laget av Beryllium for maksimal oppløsning og, som resten av høyttaleren, forsvinnende lav forvrengning.

Fraværet av forvrengning er Magicos kanskje aller største kjepphest. I praksis betyr det at de har laget en nesten ufattelig detaljert og oppløst høyttaler som aldri blir slitsom eller pågående å høre på. Forvrengning, eller uren lyd om du vil, er øret og musikkopplevelsens store fiende og resulterer fort i lyttetretthet. Om forvrengningen er i selve lydopptaket er det selvsagt lite som kan gjøres, men målet til Magico er at deres høyttalere i alle fall ikke skal legge til mer forvrengning en det som er teknisk mulig, noe Magico uten tvil har fått til!

Om du ønsker en kompakt stativ-/bokhyllehøyttaler som gjengir musikken på en så ærlig og uendret måte som mulig kan vi ikke tenke oss en bedre høyttaler enn Magico A1.

A1+WEB+DIMS+REV+A.jpg

Spesifikasjoner:

Diskantelement 1.1” (2.79cm) Beryllium Dome Tweeter
Basselement 6.5” (16.51cm) Graphene Nano-Tec Midbass
Følsomhet 85dB
Impedans 4 Ohms
Frekvensrespons 35 Hz – 50 KHz
Dimensjoner (HxDxB) 39.62cm x 30.48cm x 21.59cm

 

 

  Din nettleser er utdatert!

  For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

  ×