Graham Audio BBC LS5/9

Varenr.
980008903
Enhet
par
Lagerstatus:
Lager
Innkommende
Pris
kr 66 995

Graham Audio BBC LS5/9 ble utviklet av BBC Research and Development for å være en mindre versjon av storebroren LS5/8. Høyttaleren var bestykket med et splitter nytt 8" stort basselement laget med de beste materialer. 

Graham Audio er nå den eneste produsenten som lager en godkjent BBC LS5/9. Graham Audio sin versjon er også kraftig forbedret, under oppsyn av Derek Huges, med bruk av mer moderne og stabile materialer som vil sikre mer konsistent ytelse over tid.

Til eksempel er dempingen innvendig laget av steinull festet til kabinettet med asfaltmatter og et spesialvevd stoff for permanent sikring (orginalen hadde skumgummi som gikk i oppløsning etter et par tiår).

Lydmessig er Graham Audio BBC LS5/9 en av de beste stativhøyttalerene vi kjenner til, uansett pris. Mellomtonen er spesiellt fremragende med en naturtrohet og fylde som er utrolig avhengighetsskapende. Om du hører mye på vokal, jazz, singer songwriter ol. kan vi kanapt tenke oss en høyttaler som gjør en bedre jobb enn BBC sine modeller.

Dett er dog kanskje ikke så overraskende da BBCs høyttalere er legendariske nettopp på grunn av den røraktige og naturlige mellomtonen. Det som overrasket oss mest var hvor utrolig godt driv og anslag høyttalerne også har. Psy trance var neppe det BBC sine lydteknikere hadde i tankene den gang høyttalerne ble unfanget, men de spiller det med en tyngde, driv og med et holografisk perspektiv som få andre. Holografi er også en av LS5/9 sine sterkeste sider, stemmer kommer tilsynelatende ikke fra høyttalerne, men oppstår fra løse luften med naturtro størrelse, tyngde og plassering. Her kan man virkelig snakke om at artisten magisk dukker opp i stua!

Stativ selges separat.

Mer informasjon:

 

http://www.grahamaudio.co.uk/products/ls59/

 

Spesifikasjoner:

 

System 2 Way, reflex loading
Enclosure Thin wall construction, birch plywood
Finish Real wood veneer
Dimensions (w/h/d) 28cm by 46cm by 27.5cm
Weight 14kg
Frequency response 50Hz to 16kHz, ±3dB
Nominal impedance 8O
Sensitivity 87dB SPL (2.83V, 1m)
Maximum output Over 100dB for a pair at 2m
Bass/midrange 200mm Diaphnatone polypropylene
Tweeter Son Audax HD13D34H
Recommended amplifier power 50 to 200 watts unclipped programme

 

 

 

 

 

Relaterte varer

Nyhetsbrev

Vær tidlig ute og få tilsendt info om nyheter og gode tilbud.