Zu Audio Omen II

Zu Audio

Zu Audio Omen II
 • Zu Audio Omen II
 • zuaudio-omen
 • Omen-2B-Walnut02
 • OmenSangria-3177-1500
 • OmenGhostBlack-1500
 • OmenElectricBlue-1500
 • Omen-2B-Nameplate
 • omen-standard
Varenr.
980008592
Lager
Velg varians for å se status
Pris
Fra kr 34 995
Enhet
par
Fri frakt over kr. 1000,-
Rask levering
Kvalitetsprodukter
Personlig service

Kvantumsrabatt

Loading...
Zu Audio Omen MKII er Zu Audios minste gulvstående modell og den første ZU høyttaleren vi hørte. 10 sekunder ut i første låt var dommen på SteReoFil enstemmig; WOW! Dette låter helt rått!

 

Zu lager ikke høyttalere som alle andre, de er en ekte entusiastbedrift med superflat organisasjonsstruktur som bygger lydutstyr fordi det er den store lidenskapen, og det høres.

Selv om Omen II er den minste gulvstående modellen er den kapabel til å levere enorm dynamikk og engasjement. Bonusen er at du faktisk også kan ha glede av det fulle dynamikkpotensialet, da superhøy effektivitet gjør at du ikke trenger å bruke store summer på en enormt kraftig forsterker. En Rega Brio-R til eksempel - er helt perfekt!

Som alle Zus høyttalere er Omen II bygget rundt Zus 10,3" store fulltoneelement, helt uten delefilter og med en superhomogen gjenngivelse. Stemmer er det aller viktigste hos Zu og få høyttalere, uansett pris, klarer å gjengi Leonard Cohens stemme like sømløst og kraftig, eller Sissel Kyrkjebøs umenneskelige røst like uanstrengt. Trommer og bass gjenskapes med nesten uvirkelig (les nesten naturtro) anslag og snert og diskanten strekker seg over det hørbare området uten noen gang å bli påtrengende eller skarp.

Omen II spiller rett og slett musikk på en så engasjerende måte at det er lett å glemme hele anlegget. Musikkopplevelsen er i fokus, og en kan vel ikke gi en høyttaler bedre skussmål enn det?

Vi har aldri opplevt en gulvstående høyttaler som gir så mye for pengene. At den er håndbygget av entusiaster i Utah er en bonus. At den kommer levert med Zu buttons og drinkunderlag i pakken forteller resten a historien om hvorfor Zu fans kanskje er de mest lojal i bransjen. :-)

  Din nettleser er utdatert!

  For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

  ×