Tannoy Prestige Westminster Royal GR

Tannoy Prestige Westminster Royal GR
Pris
kr 499 995,00
Enhet
par

Kvantumsrabatt

Loading...
  • Tannoy Prestige Westminster Royal GR
  • tann-prest-westminster-grillOn
  • tann-prest-westminster-miljø
  • tann-prest-westminster-airflow
  • tann-prest-westminster-element

 

Tja... hva skal man skrive om denne høyttaleren? En gigantisk høyttaler med tilsvarende gigantisk lyd. Westminster Royal er en av verdens mest ikoniske og respekterte høyttalere og har for generasjoner av audiofile representert selve lydnirvana.

Den splitter nye Gold Reference-utgaven er kraftig forbedret med blant annet nytt delefilter, ny diskant og nytt drivermateriale i tillegg til et enormt påkostet kabinett.

Lydmessig er den enda smoothere enn forgjengeren med lavere forvrengning og større frekvensutstrekning. Enda mer lettdreven er den også takke være et delefilter med imponerende lite tap. Med sine 99db effektivitet kan du derfor fylle enorme rom med øredøvende lydtrykk med kun noen ganske få kvalitetswatt.

Det Westminster Royal GR gjør, som ingen andre høytalere vi har hørt klarer like overbevisende, er en kombinasjon av storhet, enorm dynamikk og en gåsehudskapende realisme. "Det høres ut som artisten står i stua!" er et velbrukt utsagn blant lydentusiaster, uten at det alltid helt stemmer. Med Westminster gjør det det.

Westminster Royal GR er for oss en magisk høyttaler. Et instrument, designikon, musikkformidler, tidsmaskin og god dose magi snekkret sammen av noen av verdens ypperse høyttalerkonstruktører og møbelsnekkere. Resultatet er det Tannoy selv beskriver som et "family heirloom" - en høyttaler så spesiell at den vi gå gi arv til de neste generasjoner.

Relaterte varer

ASR Emitter I
Pris
kr 69 995,00
mbl C21
Pris
kr 54 995,00
Manley Neo Classic 500
Pris
kr 165 995,00