Tannoy Prestige Turnberry GR

Tannoy

Tannoy Prestige Turnberry GR
  • Tannoy Prestige Turnberry GR
  • tann-prest-turnberryGR-grillOn
  • tann-prest-turnberryGR-miljø
  • tann-prest-turnberryGR-element
Varenr.
980006715
Pris
kr 79 995
Enhet
par
Fri frakt over kr. 1000,-
Rask levering
Kvalitetsprodukter
Personlig service

Kvantumsrabatt

Loading...

På tross av Turnberrys relativt beskjedene pris og størrelse (til en Prestige å være) er denne kompakte høyttaleren en av våre absolutte favoritter! Det overkonstruerte 10" Dual Concentric elementet er konstruert på et chassis i støpt flyaluminium. Selve membranen er en papirstrukturkone terminert med et vevet kantoppheng laget på en slik måte at det kansellerer selve egenresonansen i elementet.

Gold Reference - utgaven er den femte versjonen av Turnberry og er, på tross av de slående likhetene med forgjengeren, en tvers igjennom ny høyttaler. Kabinettet er kraftig oppgradert med enda flottere utseende og utførelse, men den største endringen er en som ikke umiddelbart er synlig. Hele kabinettet er nå, i likhet med de mer påkostede Prestigene som Canterbury og Westminster, laget av finsk kryssfineer av bjerk - noe som gir vesenlig lavere resonans, fastere bass og mindre fargning av lyden.

Det fantastiske, 10 tommer store Dual Concentric-elementet er nyutviklet for GR utgaven og deler ingen komponenter med forgjengeren. Diskant, så vel som bass/mellomtone-konen er splitter ny og har både større utstrekning enn tidligere og vesentlig lavere forvrengning. Resultalet er enda renere og mer behagelig gjengivelse med et totalt fravær av lyttetretthet.

Lydmessig gjenngir Turnberry GR et stort og kraftig lydbilde med fantastisk stram og artikulert bass. Mellomtone og diskant er av den litt fyldige og varme typen med massevis av oppløsning og dynamikk. Det unike Dual Concentric-elementet sørger for 100% faseriktig lyd med naturtrohet og homogenitet i referanseklasse.

Som alle høyttalere i Prestige-serien er kabinettet tradisjonellt håndtverk av ypperste kvalitet. Høyttalerene håndbygges av de mest erfarne skotske møbelsnekkere og er kledd med en kombinasjon av møbelfinér og massivt tre.

Dette er bare noen av egenskapene som gjør Turnberry GR til det Tannoy kaller en "moderne klassiker"...

    Din nettleser er utdatert!

    For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

    ×