Tannoy Prestige Kensington GR

Tannoy

Tannoy Prestige Kensington GR
Varenr.
980006709
Pris
kr 179 995
Enhet
par
Fri frakt over kr. 1000,-
Rask levering
Kvalitetsprodukter
Personlig service

Kvantumsrabatt

Loading...

Tannoy Prestige Kensington GR er en av de aller beste høyttalerene vi vet om - uansett pris. Høyttaleren er en musikkformidler av rang og etter vår mening en obligatorisk kandidat om man er ute etter en høyttaler i prisklassen under 300.000,- Det høres kanskje litt selvtjenende og skrytete ut men vi kan med hånden på hjertet si at det er ingen høyttaler på denne siden av mbl 101E MK II som har gitt oss så mange euforiske musikkoplevelser.

 

Kensington GR er den minste modellen som benytter Pepperpot kompresjonsdiskant og Tannoys legendariske Alnico/Alcomax magnetsystemet. Det ti tommer store Dual Concentric-elementet representerer det beste av hva Tannoy kan produsere og er forfinet utallige ganger over det som nærmer seg en menneskealder. Kensington SE var også en av våre favoritter, men det er verdt å merke seg at det ikke er en skrue som er lik på disse to modellene. GR-utgaven har ny diskantdriver, nytt matteriale i bass-/mellomtoneelementet, nytt kabinett og splitter nytt kryogenisk behandlet delefiter.

 

Selve magnetkonstruksjonen er utrolig krevende å produsere og er basert på en legering som inneholder kobolt. Resultatet av dette er selvfølgelig et meget kostbart element, men det gir også, etter vår mening, den absolutt beste lyden, og på en høyttaler som dette er det selvfølgelig ikke spart på kruttet! Alnico-magneter er kjent for sin utrolig dynamiske fremtoning kombinert med en superglatt, myk og musikalsk diskantgjenngivelse.

 

Gold Reference-utgaven er ny fra topp til bass med ny diskant så vel som bass/mellomtone-membran. Delefilteret er også nykonstruert med de beste komponenter, kortere signalvei og kryogenisk behandlig for lavere forvrengning.

 

Resultatet er opsiktsvekkende; Kensington har alltid vært en av våre favoritthøyttalere, uansett pris. GR utgaven er betydelig forbedret med en musikalitet, klarhet og autoritet vi ikke trodde var mulig til prisen. Kensington GR er en av de aller beste høyttalerene vi kjenner til. Det er en vakker og elegant konstruksjon som spiller musikk som få andre. Videre gjør den unike teknologien og konstruksjonen den til noe virkelig spesiellt, som må oppleves før man forstår det.

 

Vi anbefaler derfor en lytt om du har mulighet. Dette er årgangshifi på sitt beste!

 

 

 
    Din nettleser er utdatert!

    For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

    ×