Tannoy Prestige Canterbury GR

Tannoy

Tannoy Prestige Canterbury GR
  • Tannoy Prestige Canterbury GR
  • tann-prest-canterburyGR-grillOn
  • tann-prest-canterburyGR-miljø
  • tann-prest-canterburyGR-element
Varenr.
980006644
Pris
kr 179 997
Før
kr 299 995
Rabatt %
-40%
Enhet
par
Fri frakt over kr. 1000,-
Rask levering
Kvalitetsprodukter
Personlig service

Kvantumsrabatt

Loading...
Canterbury GR er den nest største modellen i Tannoys nye Prestige Gold Reference-serie og en kraftdemonstrasjon av de store.

Ved første øyekast er den relativt lik forgjengeren, Canterbury SE, som også var en glimrende høyttaler. Når det er sagt så er forbedringene både store og mange.

Det massive, 15 tommer store, Dual Concentric-elementet er splitter nytt med både ny diskant og bass/mellomtone-driver. Delefilteret er også nykonstruert med ekstrem komponentkvalitet, kortere signalvei samt kryogenisk behandlig for lavere forvrengning. Mange av forbedringene ble utviklet i forbindelse med Tannoys Kingdom-prosjekt, hvor tradisjonelle materialer møter state of the art produksjonsteknologier som ikke var tilgjengelig da den orginale 15-tommers kompressjonsdriveren ble introdusert for nesten 50 år siden.

Lydmessig er den nye Canterbury GR rett og slett mer av alt. I tillegg til å lyde enda smoothere, fyldigere og varmere er slagkraften rett og slett enorm med punch og anslag i referanseklasse. Oppløsning og tilstedeværelse er også grensesprengende med holografi og troverdighet vi kun tidligere har hørt i MBLs beste konstruksjoner.

Canterbury GR er på mange måter en litt nedskalert Westminster, med den samme kvaliteten og det samme legendariske 15-tommers DC-elementet plassert i et mer kompzkt og praktisk kabinett.

En av verdens beste og mest imponerende høyttalere. Sammen med mbl 101 MK II er dette den høyttaleren de fleste av oss på SteReoFil har hjemme. Anbefales på det varmeste!
    Din nettleser er utdatert!

    For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

    ×