Tannoy Legacy Arden

Tannoy

Tannoy Legacy Arden
  • Tannoy Legacy Arden
  • tannoy-legacy-arden-pair-front-view
  • tannoy-legacy-arden-speakers-_pair_-angle
Varenr.
980009026
Pris
kr 89 995
Enhet
par
Fri frakt over kr. 1000,-
Rask levering
Kvalitetsprodukter
Personlig service

Kvantumsrabatt

Loading...

Tannoy Arden er flaggskipet i Tannoys nye Legacy-serie. Seren stammer oprinnelig fra 1970-tallet hvor den på mange områder var en liten revolusjon i lydkvalitet både for studio- og hjemmebruk.

 

Tannoy Arden er en moderne versjon av den legendariske høyttaleren med samme navn fra 70-tallet. Grunnkonstruksjonen er den samme, men høyttaleren er selvfølgelig blitt kraftig oppgradert både lyd-, teknologi- og utførelsesmessig. Når det er sagt har Tannoy beholdt de lydmessige egenskapene som gjør at så mange fortsatt elsker den opprinnelige serien.

 

 

Lydmessig presenterer derfor Arden et kraftigere, fyldigere og varmere lydbilde enn det som er normen i dagens high-end-høyttalere (som etter vår mening ofte lyder altfor lyst). Høyttaleren er bestykket med et massivt 15" dual concentric-element og leverer snert, anslag og rå kraft som få andre høyttalere. Om man synes at dette er riktig eller feil etter moderne Hi-Fi-standard kunne vi kort sagt ikke bry oss mindre om, vi elsker kreftene og kraftreservene. Bassen har snert og punch som en stortromme og er en av de ytterst få høyttalerne vi kjenner til som kan gjengi slaginstrumenter på en realistisk måte.

 

 Alle høyttalere i Legacy-serien er laget for hånd ved Tannoys Coatbridge-fabrikk i Skottland. Både drivere, kabinett og delefilter blir laget på stedet og monteres med den største

    Din nettleser er utdatert!

    For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

    ×