Sonus faber Venere 2.5 Hvit

Sonus faber Venere 2.5 Hvit
Pris
kr 23 990,00
Enhet
par

Kvantumsrabatt

Loading...

Sonus faber Venere 2.5 er en vakker høyttaler som virkelig gir mye for pengene. Designet er gjennomgående moderne med utstrakt bruk av pianolakk og glass, samtidig som det har en klassisk eleganse som kun kan være Sonus faber.


Lydmessig har Sonus faber, etter vår mening, aldri tidligere gitt så mye for pengene. Venere 2.5 er rett og slett en forbasket god høyttaler til prisen!

Det som imponerer mest er kanskje høyttalerenes musikalitet. Venere 2.5 klarer den magiske prestasjonen det er å lage gode lytteopplevelser av tilsynelatende dårlige og livløse innspillinger. Dersom man til eksempel spiller Jim Reeves "Adios Amigos" fra 1959 blir man presentert et lydbilde med både spolebåndsus og støy, men vokalen blir samtidig gjenngitt på en så fyldig og virkelighetsnær måte at man ikke kan annet enn å la seg engasjere.

Det neste som imponerer er de nederste oktavene. Bassgjenngivelsen er både ekstremt dyp og kraftig, men også hurtig og like musikalsk som resten av lydbildet. På tross av dette opplever vi høyttalerene som ekstremt plasseringsvennlige, antagelig takket være den innovative kabinettformen kombinert med gulvmontert bassrefleksport.

Venere 2.5 er en glimrende høyttaler som kan hevde seg med det absolutt beste i prisklassen. Vi vil derfor på det sterkeste anbefale en lytt om man er på jakt etter en vakker høyttaler til stuen, selv om budsjekket skulle være betydelig høyere.

En av våre favoritthøyttalere!