Sonus faber Olympica III

Sonus faber

Sonus faber Olympica III
  • Sonus faber Olympica III
  • sf-olympica-3-grafitt-side
  • sf-olympica-3-walnut
  • sf-olympica-3-walnut-par
Varenr.
980006779
Pris
kr 109 990
Enhet
par
Fri frakt over kr. 1000,-
Rask levering
Kvalitetsprodukter
Personlig service

Kvantumsrabatt

Loading...
 
Olympica III er flaggskipet i Sonus fabers splitter nye serie - oppkalt etter det verdenskjente teateret i Vicenza.

I sann Sonus faber-stil kombinerer den slående vakkert design ved å forene tradisjonelle materialer, som valnøtt og lær, med klassisk håndtverkskunst. Som Olympica-theateret er den et produkt som ikke bare er skapt for å underholde og spre glede, men som også vil stå seg spesiellt godt over tid.

Selv om Olympica III er overraskende kompakt konstruksjon er den en virkelig kraftig høyttaler, bestykket med doble syv-tommers basselementer i tillegg til de den dedikerte mellomtonedriveren. Selve konstruksjonen av bassdriverene er hentet fra det ni tommer store basselementet utviklet for Aida-prosjentet og består av sandwich-koner av papir forsterket med superstivt og resonansedempende skum.

Resultatet er en høyttaler som innehar både intimiteten og holografien til Olympica I samtidig som den gjenngir dynamikk og anslag på et helt annet nivå. Selv om høyttalerene er utrolig oppløste har de en fantastisk flott varm grunntone. De spiller derfor like gjerne Rammstein som Rachmaninov, selv i mange timer, uten at lytteren opplever et spor av tretthet eller ubehagelig skarphet.

Olympica III er en av våre mest anbefalte høyttalere og vil gi deg en kombinasjon av kompromissløs ytelse og design som få høyttalere, uansett pris, kan matche.
    Din nettleser er utdatert!

    For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

    ×