Focal Aria 936 Prime Walnut

Focal Aria 936 Prime Walnut
Pris
kr 29 990,00
Enhet
par

Kvantumsrabatt

Loading...

 

Focal Aria 936 er en fantastisk høyttaler i Aria serien med raffinerte, High-end elementer som gir en naturlig lydgjengivelse med lav fargelegging. Denne gulvstående høyttaleren har en jevn frekvenskurve takket være 3 linfiber-elementer som tar seg av de lavfrekvente områdene. Dette gjør at lydbildet blir særdeles naturlig og passer perfekt til mange musikksjangere og hjemmekino oppsett. Dette takket være ny teknologi der linfibrene i mellomtone elementene som ikke bare gir en naturlig lyd, men også veldig presis lavfrekvent lyd. Teknologien er basert på deres 10 år gamle Beryllium-element som hadde en unik egenskap at den ledet strøm ekstremt godt og ga en naturtro lydopplevelse.

Diskant elementet i Aria 906 er en nyutviklet aluminium/magnesium tweeter som har blitt utviklet gjennom mange år, helt siden Focal ble begynte med sine signaturserier. Dette diskant elementet har en klar og jevn lydgjengivelse i diskant område, og kan måle seg med de bedre produktene i butikken. I tillegg til god lydgjengivelse, så er designet på tweeteren også ganske unik. Den er designet ved at elementet er invertert som gjør at direktiviteten i diskantområdet er betraktelig lavere, noe som gjør at lytteposisjonen er ikke like kritisk. Passer perfekt for de som ikke har en optimal stue/lytterom.

 

Focal Aria 936 er en perfekt kombinasjon med Focal Aria 906 i et surround oppsett!

 

Spesifikasjoner:

·         Lettdrevet høyttaler med anbefalt forsterker mellom 50 - 300W

·         3stk 6 ½ ‘’ Flax-basselementer, 1stk 6 ½ ‘’ (16.5cm) mellomtone driver, 1stk 1’’ (25mm) AI/Mg TNF invertert diskant driver

·         39hz - 28kHz (+/- 3dB) frekvensrespons

·         Lavfrekvent «point» -6dB 32Hz

·         Sensitivitet (2.83V / 1m) 92dB

·         Nominell impedans 8 Ohm

·         Minimum impedans 2.8 Ohm

·         Kryssfrekvens (crossover) 260hz / 3100Hz

·         Dimensjon: 1150 x 294 x 371mm

·         Vekt: 29KG