Focal Aria 926 Sort pianolakk

Focal Aria 926 Sort pianolakk
Pris
kr 23 990,00
Enhet
par

Kvantumsrabatt

Loading...

Focal Aria 926 er en nyutviklet gulvstående høyttaler som gjør det meste veldig, veldig bra. Høyttaleren er både utviklet og produsert i Frankriket og har usedvanlig høy byggekvalitet til prisen.

 

 

 

 

Vi bruker denne høyttaleren hver eneste dag i butikken og kan ikke få fullrost den. Spillestilen er frisk og sprudlende, men den blir aldri skarp eller slitsom. Bassgjenngivelsen er imponerene og mellomtonen er med letthet den klareste og reneste vi har hørt i prisklassen.

 

 

 

Det er ikke ofte vi er superbastante når det kommer til høyttaleranbefalinger da smak og behag spiller en stor rolle, men med Focal Aria 926 er vår tale klar; om du er ute etter en høyttaler i denne prisklasser MÅ du lytte til denne!

 

Omtale fra Lyd og Bilde:

 

Superb allrounder

Her er høyttaleren som håndterer alt fra klassisk til pop og rock med overbevisning, og som ikke er redd for å guffe opp litt!

Pluss

Tonebalansen er utsøkt, høyttalerne har bra med trøkk og gjengir musikken på en både troverdig og underholdende måte. Høy følsomhet gjør dessuten at den våkner til liv selv med begrensede forsterkerresurser.

Minus

Fint lite til prisen

 

NO_LB_BestTest_6
Februar 2016
Focal Aria 926