Fern and Roby Raven II

Fern & Roby

Varenr.
980010549
Lager
På lager
Pris
kr 89 995
Enhet
par

Fern and Roby Raven II er en høyttaler for deg som setter pris på ekte materialer og design, og som ønsker lydkvalitet i referanseklasse, uten at selve høyttaleren blir for stor.

Fern & Roby holder til i Richmond, Virginia og er en underavdeling av Tektonics Design Group. Firmaet er entusiastdrevet av mennesker som er lidenskapelig opptatt av musikk, design, ekte materialer og bærekraftig lokal produksjon. Gjennom Tektonics Design Group har de tilgang til verdens mest avanserte produksjonsutstyr noe som muliggjør lokal produksjon med "ekte" materialer som massivtre valnøtt og messing. Det eneste de ikke lager selv kommer fra Seas i Norge og er Seas sine magiske alnico-baserte fulltonedrivere. :-)

Plassering

Raven II er en usedvanlig allsidig og lettplassert høyttaler. Kabinettet er av lukket konstruksjon, noe som gjør at den faktisk kan plasseres inne i en bokhylle med glimrende resultat. Høyttalerne leveres også med en helt nydelig fot, noe som gjør at de kan settes rett på gulvet (gjerne helt inntil bakvegg eller inne i hvert sitt hjørne). Foten er laget av massiv, heltre valnøtt og vinkler høyttaleren litt opp mot lytterposisjon. Siden høyttaleren kun har ett 8" stort fulltoneelement har den tilnærmet identisk lyd på både kort og lang avstand, som som gjør de ideelle til å fylle rommet med lyd. Med andre ord; om du har mulighet til å plassere Raven II i et hjørne eller i en bokhylle vil du få eksepsjonelt god lyd i hele rommet, uten nødvendigvis å måtte tenke på den klassiske "sweetspoten" hvor lyden fra vanlige høyttalere er "i fokus".

Spesifikasjoner

Dimensjoner (H x B x D) 59 x 29,8 x 22,8cm
Vekt per stk 15kg
Effektivitet 94db
Impedans 8 Ohm
Anbefalt forsterkereffekt > 7w
Element 8-tommer fulltone - Seas X1-04 EXOTIC F8
Magnetsystem AlNiCo
Kabinett Lukket konstruksjon
Kabinettmaterialer Massiv valnøtt med Richlite frontbaffel
   

Product view - why buy

  • Fri frakt over kr. 1000,-
  • Rask levering
  • Kvalitetsprodukter
  • Personlig service
Prisforespørsel
Legg til info om ønsket farge / egenskaper, og vi kommer til deg med et tilbudsforslag.

*
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×