Klipsch RP-502S Premiere II

Varenr.
1070020
Enhet
par
Lagerstatus:
Lager
Bestillingstid 1-2 dager
Pris
kr 11 990

Klipsch RP-502S Premiere II er en kraftig bakhøyttaler i Klipsch sin nye Reference Premiere II-serie. Denne høyttaleren gir deg forbløffende detaljer og naturtro filmlyd og vil få rommet ditt til å virke større enn det er og dermed gi deg en enda bedre kino-opplevelse.

Nye Reference Premiere II har fått en rekke forbedringer fra tidligere modeller.

• Redesignet basselementer som tåler mer effekt og har lavere forvrengning.
• Høyere kvalitet på finish.

WEB_Image_Klipsch_RP-502S_Premiere_II_-_Sort_Surro_klipsch_reference_premiere_502s_ii_42077985813_plid_183434.jpg

Wide Dispersion Surround Technology (WDST) gir forbløffende detaljer og naturtro filmlyd i alle rom, selv med mindre ideelle plasseringer av høyttaleren.

 

Med høy effektivitet og imponerende dynamikk i kombinasjon med fantastisk oppløsning og detaljrikdom er Klipsch et førstevalg uansett musikksjanger! Reference Premiere II benytter nyutviklede Cerametallic basselementer med lav vekt og ekstrem styrke som gir høy effektivitet og lav forvrengning.

 

Tractrix diskanthorn:
Diskantbestykningen består av et kvadratisk Tractrix LTS (Linear Travel Suspension) hornhøyttalerløsning. Selve hornet er kvadratisk utformet og dempet med silikon som reduserer forvrengningen og bidrar til ekstremt lineær frekvensrespons over et stort lytterområde. Diskantenheten i titanium med ventilert bak-kammer gir bedre oppløsning og større klarhet uten tegn til aggressivitet. Premiere II har fått et enda større horn, som nå går ut til kanten på kabinettet, for et enda større lydbildet.

 

Cerametallic basselementer:
RP-502S II er utstyrt med 2 stk 5,25" basselementer. Den Cerametalliske membranen er montert i et svært robust stål-hus uten resonanser og drives av en kraftig magnet med en talespole i kobber. Elementene er svært effektive med lav forvrenging og er optimalisert for å matche diskanten slik at man får et lydbilde med svært god sammenheng.

 

Kabinett:
Alle modellene leveres med elegant magnetisk frontgrill. Kabinettet har flere avasnerte løsninger for avstivning, som bl.a interne stag.

 

"Loud and proud» siden 1946"
I 1946 revolusjonerte Paul W. Klipsch lydindustrien med sin proprietære hornteknologi og de akustiske prinsippene som ligger bak den unike lydsignaturen Klipsch er så kjent for. Paul var en Amerikansk ingeniør og Hi-Fi pioneer kjent for å utvikle en foldet hornhøyttaler for hjørneplassering ved å bruke vitenskapelige prinsipper for å oppnå en mer virkelighetstro lyd.

 

Pauls eksentriske og kompromissløse stil var velkjent i industrien. Klipsch forteller selv at han utviklet en mindre høyttaler for bruk mellom to Klipsch horn og en bekjent uttalte at han umulig kunne introdusere denne høyttaleren i markedet fordi den brøt med Klipsch’ egne prinsipper for hjørnehøyttalere og var nærmest for akustisk kjetteri å regne. «The hell I can’t» sa Paul «And that’s exactly what I’m going to call it». Ett år senere kom bestselgeren Klipsch Heresy på markedet.

 

Klipsch sitt offisielle slagord var «The Ultimate Sound Experience». Det uoffisielle slagordet var «Bullshit». Paul begynte å bruke slagordet etter å ha lest reklamer fra konkurrenter med påstander om såkalte «gjennombrudd». Etter dette begynte han alltid å gå med en gul «Bullshit» knapp som han viste til alle han mente kom med søkte påstander.

Spesifikasjoner

• 2 stk. 5,25" Cerametallic elementer
• 2 stk. LTS Tractrix ventilert horndiskant (titanium)
• Kont. effektpåtrykk: 100 watt RMS
• Maks. spisseffekt: 400 watt
• Høy effektivitet med følsomhet på 94 dB ved 1 watt / 1 meter
• Impedans på 8 ohm
• Frekvensgang: 62 Hz – 25 kHz (+/-3dB)
• Mål (H x B x D): 36 x 30,3 x 19,4 cm
• Vekt: 7,6 kg

Relaterte varer

Klipsch RP-240D
Klipsch RP-240D

Klipsch RP-240D

Klipsch RP-640D
Klipsch RP-640D

Klipsch RP-640D

Wharfedale EVO4.S
Wharfedale EVO4.S
Tilbud
-25%

Wharfedale EVO4.S

Sonus Faber Olympica Nova Wall
Sonus Faber Olympica Nova Wall

Sonus Faber Olympica Nova Wall

Nyhetsbrev

Vær tidlig ute og få tilsendt info om nyheter og gode tilbud.