Vi har nå et stort ryddesalg! Tilbudene finner du her: /aktuelt/ryddesalg

Bose QC45 QuietComfort 45 Sort

Varenr.
980010655
Enhet
stk
Lager
På lager
Pris
kr 3 990

Bose QC45 QuietComfort 45 gir deg støydemping i verdensklasse, eksepsjonell komfort og banebrytende innovasjoner for en unik kombinasjon av stillhet, komfort og lyd.

Føles som magi. Men det er ikke magi.

Alt starter med vår Acoustic Noise Cancelling™-teknologi, resultatet av mer enn 50 år med forskning. Vi bruker små mikrofoner gjemt i øreklokkene for å måle, sammenligne og reagere på støy fra utsiden hele tiden. Støyen blir redusert med et motsatt signal, noe som fører til færre forstyrrelser – og mer musikk. Bruk knappen på venstre øreklokke til å velge stillemodus, for full støydemping, eller bevissthetsmodus, for å slippe inn omgivelsene dine.

1fb1352a-aa4b-44ad-9041-9eb25683ddf3.jpg

Mer musikk. Og bevissthet.

Bevissthetsmodus bringer verden utenfor inn med mikrofoner som fanger opp lydene rundt deg og spiller dem av naturlig gjennom hodetelefonene. Det er musikken og omgivelsene dine samtidig. Slik at du kan høre alt du trenger, men med et mye mer balansert volum.

cq5dam.web.1000.1000 (1).jpeg

Din musikk. I Hi-Fi.

Musikk, podkaster og videoer. Dette er innholdet du elsker. Det er grunnen til at vi laget QC45-hodetelefoner med eksklusive Bose-teknologier som TriPort akustisk arkitektur og volumoptimalisert Active EQ for å produsere alt i Hi-Fi.

Det proprietære TriPort-designet ventilerer øreklokkene for å gi dybde og fylde – uten å øke størrelsen. Så du får bedre lyd fra hodetelefoner som er mindre, lettere og mer komfortable. I tillegg så øker volumoptimalisert Active EQ de lave og høye frekvensene for å beholde den samme Hi-Fi-ytelsen uansett hvor høyt eller lavt du lytter. Bassen er jevn når du skrur ned volumet, og musikken er fremdeles klar når du skrur det opp.

L6tpixAHTvMwJtz3UTxWoX.jpg

Komfort i detaljene.

En utrolig lytteopplevelse krever tilsvarende komfort. QuietComfort®-hodetelefoner fortsetter å levere på et fantastisk nivå i denne forbindelse ved å fokusere på alle de små detaljene. Som myke puter uten folder, luksuriøst, syntetisk skinn og minimalt press. Du glemmer nesten at du har dem på – selv etter flere timer med lytting.

Støtbestandig Glassfylt nylon forsterker hodebøylen for å beskytte mot fall og beholde formen.

Formstøpt metall Hvert dreiepunkt er laget med en formstøpt metallhengsel, så de holder seg sterke og holdbare.

Luksuriøst mykt Syntetisk skinn på øreklokkeputene og øverst på hodebøylen sikrer komfort hele dagen.

Bose-QC45-lifestyle-scaled.jpg

Tydligere samtaler. Innendørs og utendørs.

Med en fjerde ekstern mikrofon overgår stemmeregistreringen til QC45-hodetelefonene det som konkurrentene kan tilby. Disse hodetelefonene isolerer og fokuserer på stemmen din, mens en støyfjerningsalgoritme filtrerer ut omgivelseslyder for klarere samtaler. Alt skjer i sanntid, noe som gjør at stemmen din høres tydelig ut, selv i vindfulle og bråkete omgivelser.

cq5dam.web.1280.jpg

Lytt lenger.

QuietComfort® 45-hodetelefoner gir deg mer spilletid enn forgjengeren, med opptil 24 timer* på én enkelt lading. Nok til å holde stillheten og musikken gående gjennom selv den lengste flyturen. Og de kan lades ved å bruke USB-C® i opptil 2,5 timer. Rask lading i 15 minutter gir opptil 3 timers spilletid. Eller du kan plugge inn den medfølgende lydkabelen for å lytte i enda lengre tid i kablet modus.

*Batteritesting ble utført av Bose med aktiv støyredusering på og i kontinuerlig lydavspilling ved 50 % volum. Batterilevetid er basert på vanlig bruk og kan variere basert på bruk.

Relaterte varer

Beyerdynamic AMIRON Wireless
Beyerdynamic AMIRON Wireless
Tilbud
-19%

Beyerdynamic AMIRON Wireless

Focal Bathys wireless
Focal Bathys wireless
Nyhet

Focal Bathys wireless

Shure Aonic 50
Shure Aonic 50

Shure Aonic 50

Grado GW100
Grado GW100

Grado GW100

Nyhetsbrev

Vær tidlig ute og få tilsendt info om nyheter og gode tilbud.