Shure SE846 Wireless

Shure

Shure SE846 Wireless
 • Shure SE846 Wireless
 • SE846-BNZ+BT2_On-White
 • SE846-CL+BT2_On-White
 • SE846-K+BT2_On-White
 • SE846-K+BT2_Accessories_Overview_On-White
 • v02_523811D1211D2A22620BE9D1625DA7D2
Varenr.
980006591
Pris
kr 11 295
Enhet
stk
Fri frakt over kr. 1000,-
Rask levering
Kvalitetsprodukter
Personlig service

Kvantumsrabatt

Loading...

Shure SE846 Wireless er flaggskipet i InEar-serien. SE846 bruker hele fire drivere, noe som gir en vanvittig klarhet og bassgjengivelse med eget lavpassfilter.

Bruk medfølgende kabel med mikrofon og volumkontroller for å enkelt bytte fra trådløst til tråd. Det følger også med en høykvalitets sølvkabel uten mikrofon og kontroller.

SE846 er 3-veis delt og har et sett av akustiske filtre man kan skifte ut for å endre lydkarakter mellom "balansert, varm og bright".  Sub-woofer delen av SE846 består blant annet av 10 stålplater for å lage en 10cm lang akustisk trakt som gjør at "roll-off" i bass området starter på 75Hz. Med SE846 følger mange forskjellige typer propper for å tilpasse hver enkel bruker optimalt. Det følger også med to kabler med forskjellig lengde. SE846 demper lyden fra omgivelsene med 37dB. Kablene rundt ørene er forsterket med kevlar for å beskytte kabelen og holde den i posisjon bak øret slik at kabelen ikke kommer i veien og flytter på seg.

- "Verdens beste ørepropper. Når musikken begynner å spille, skjønner du hvorfor disse øreproppene koster skjorta."
Magasinet Lyd & Bilde levner ingen tvil.

Shure SE846 er den beste trådløse proppen vi har hørt!

Denne modellen har Shures mest påkostede driverteknologi med hele fire HD-mikrodrivere (hvorav den ene er en dedikert subwoofer). Resultatet er den mest fyldige og oppløste gjenngivelsen vi noen gang har hørt fra en propp.

Teknologimessig er denne proppen den mest avanserte på markedet, og det er virkelig stor forskjell på propper, selv i denne klassen. Til eksempel kan vi nevne at inne i det bittelille huset har Shure laget en brettet bassrefleksport laget av 10 presisjonssveisede stålplater, med en lengde på hele fire tommer, dette for å oppnå virkelig lineær frekvensgang til dype 15Hz.

Når vi først snakker om bass; dette er den uten tvil beste bassen vi noen gang har hørt fra en propp. Den er faktisk så bra at den er fullt på høyden med high end hodetelefoner i samme prisklasse, noe vi virkelig synes er imponerede. I tillegg til å være god er den også enkelt justerbar, slik at du kan få så mye eller lite bass som du øsker!

Som med lillebrødrene medfølger det et stort utvalg av utskiftbare propper, slik at passform, lydkarakter og støyisolasjon kan justeres mot det optimale. Når det er sagt; dersom du ønsker å investere i ørepropper i denne prisklassen vil vi anbefale å få støpet en spesialtilpasset propp/pute til ditt øre slik at du får mest mulig ut av SE846. Dersom du bor i Oslo-området kan vi anbefale de beste firmaene som kan gjøre dette for deg.

Leveres i et utrolig flott og praktisk reiseetui for trygg oppbevaring.

For å lese mer om hvordan Shure har utviklet denne fantastiske proppen kan du lese dette intervjuet med sjefskonstruktøren; Sean Sullivan. Shure SE846 er antagelig verdens beste propp. Vi anbefaler den derfor selvsagt på det aller varmeste!

 

Informasjon fra produsent:

Flaggskip i InEar-serien. SE846 er et 3-veis system med 4 mikro-drivere og "True-Subwoofer" som er spesialbygd for SE846.

SE846 er 3-veis delt og har et sett av akustiske filtre man kan skifte ut for å endre lydkarakter mellom "balansert, varm og bright". Subwoofer-delen av SE846 består blant annet av 10 lasersveisede stålplater med utskjæringer som tilsammen utgjør en 10 cm lang akustisk bane noe som gir en naturlig og forvrengningsfri "roll-off" i bassområdet som starter på ca 75Hz. Med SE846 følger mange forskjellige typer propper for å tilpasse hver enkel bruker optimalt. Det følger også med to kabler med forskjellig lengde. SE846 demper lyden fra omgivelsene med 37dB. Kablene rundt ørene er forsterket med kevlar for å beskytte kabelen og holde den i posisjon bak øret slik at kabelen ikke kommer i veien og flytter på seg.

  Din nettleser er utdatert!

  For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

  ×