FiiO FH7

Varenr.
980010959
Enhet
par
Lager
Innkommende
Pris
kr 5 990

Spesialtilpasset BA driver fra Knowles | 13.6mm beryllium driver | Patentert S.Turbo design | Eksotisk inspirert akustisk design

 

 

Eksepsjonell byggekvalitet og lyd!

Skallet til FH7 er designet med naturen i tankene - spesifikt råskapen og autoriteten til store bølger i sjøen. En ren indikasjon på den fortryllende kraften i lyden som du vil bli feid avgårde av.  

Romfartsteknologi - Aluminium-magnesiumlegering 

FH7 sitt chassis er laget med aluminium-magnesiumlegering og CNC frest. For å få frem resultatet må materialet igjennom 21 steg med hele 3873 kutt. Deretter blir det sandblåst og håndpolert. 

Flott på utsiden - Kraftig på innsiden

Hybridoppsettet i FH7 består av 4 BA drivere fra Knowles og 1 dynamisk beryllium-driver. På denne måten blir hele frekvensspekteret perfekt håndtert med sofistikert delefilter teknologi og turbo akustisk-design. 

 

Diskant og ultra-diskant: Disse delene av frekvensspekteret blir håndtert av en SWFK-31736 BA driver, ofte brukt i de aller dyreste øreproppene. Driveren er ekstremt detaljert uten å være skarp, som gir en naturlig og krystallklar lyd. 

 

Mellomtone: Dette blir håndtert av en spesialltilpasset BA driver som er designet igjennom et sammarbeid mellom FiiO og Knowles. Resultatet er en fyldigere mellomtone som resulterer i bedre vokaler og et bredere lydbilde. 

 

Bass: Med en 13.6 mm dynamisk driver laget av beryllium, kjent for å være lett, tynn og ekstremt ubøyelig får man meget dyp og eksplosiv bass. 

Få et rush med S.TURBO 

Med FH7 avvendes FiiO sitt eget patenterte akustiske design, S.TURBO V2.0 - optimalisert til trekke enda bedre ytelse ut av den dynamiske driveren. Med et lenger og mer et akustisk optimalisert lydrør får du en enda dypere og robust bass som du virkelig føler i hele kroppen. 

 

 

Få uønsket luftrykk vekk fra trommehinnen

Igjennom optimalisert demping og internstruktur blir opparbeidet lufttrykk fjernet via åpninger på front og baksiden av øreproppen. Dette gjør at det blir mer komfortabelt å lytte og tillater lengre lyttestunder uten å bli sliten.

Skap din egen lyd - 3 utbyttbare filtre

FiiO har innsett at lyd er en personlig reise der egne preferanser er det aller viktigste. Med dette i tankene er det blitt utviklet 3 par filtre som gjør at du kan tilpasse lyden til ditt eget ønske. 

 

Rød: Vektlegging av dynamisk bass

Svart: Balansert lyd

Grønn: Vektlegging av detaljert diskant

 

 

 

Type hodetelefon Lukket
Teknologi Hybrid
Impedans 16 Ohm
Følsomhet 111 dB
Frekvens 5 Hz - 40 kHz
Kabel 1.2 meter 3,5 mm Jack
Vekt 12,8 g

Relaterte varer

FiiO FD3
FiiO FD3

FiiO FD3

Shure SE846 Clear
Shure SE846 Clear

Shure SE846 Clear

Shure KSE1200
Shure KSE1200

Shure KSE1200

FiiO FD3
FiiO FD3

FiiO FD3

Nyhetsbrev

Vær tidlig ute og få tilsendt info om nyheter og gode tilbud.