FiiO FA7s

Varenr.
980010958
Enhet
par
Lager
På lager
Pris
kr 4 490

6 BA drivere | 3 veis delefilter | Konstruksjon i rustfritt stål | 3. generasjon industriell design | Sølvbelagt kobberkabel i høy kvalitet | Vinklet MMCX kabel | Utbyttbare plugger | HI-Res sertifisert

 

 

Fyrer løs i alle frekvensområder - 6 BA drivere

Med FA7s får man hele 6 "balanced armature" drivere som opererer på hvert sitt frekvensområde. De har vært sitt lydkammer for å drastisk minimere frekvensforstyrrelser. Både driverne for bassen og diskanten er produsert av Knowles - resultatet er en forlenget, robust og stram bass i tillegg til en detaljert og delikat diskant. Driveren for mellomtonen er spesiallaget for FiiO. Denne gir en frodig og eksepsjonellt ren og naturlig lyd.  

  

Ingeniørkunst - 3 veis delefilter 

Fa7s bruker et 3 veis delefilter som gjør det mulig for hver driver i en 1:1:1 konfigurasjon å balansere diskant, mellomtone og bassfrekvenser. Disse blir separert ved å bruke 2:2:2 metoden. Hvert frekvensspekter bruker 2 drivere igjennom det elektroniske og strukturelle delefilter-systemet for å oppnå presis kutting mellom frekvensområdene - resultatet er en mer realistisk og balansert lyd som virkelig får frem alle detaljer og følelser i musikken.

 

Pulvermetallurgi - Konstruksjon i rustfritt stål

Man kan føle den genuine kvaliteten ved første øyekast. FA7s er laget i medical-grade 316L rustfritt stål ved å bruke en pulvermetallurgi-prosess. Med en 1000 grader celsius sintringsprosess etter sprøytestøping får man konstruert chassiset. Frontplaten blir freset ut av en CNC maskin, og baksiden blir håndpolert for å oppnå en skinnende og speilaktig finish. I tillegg får konstruksjonen et PVD galavanisert belegg for å øke stivheten betraktelig.  

  

Flott 3. generasjon industriell design

Fa7s har adoptert et 3. generasjons industriellt design - man har Y-vinklet elementer som minner om vindmøller, 120 graders vinkler, tri-sirkulære frontplater - i harmoni jobber dette sammen for å lage en balansert lyd igjennom intelligent ingeniørkunst. Hver ørepropp, laget med rustfritt stål og lyseblå stålnett sammen med andre unike visuelle elementer, resulterer i et unikt design som er dristig samt behagelig og beroende. 

 

 

 

Sølvbelagt kobberkabel i høy kvalitet

Medfølgende er en sølvbelagt "monocrystalline" kobber kabel - 8 tråder og 19 ledninger som resulterer i hele 152 ledninger. Hver kabel er individuelt isolert og flettes sammen i den kjente Litz stilen. Yttersiden av kabelen er laget av det miljøvennlige materialet TPU, som ikke bare gir en flott transperent sort finish, men er også resistent mot gulning over tid og stivner ikke under kulde.  

Oppgradert komfort med vinklet MMCX 

Hver eneste detalj i kabelen til FA7s har blitt optimalisert for den beste komforten og brukervennlighet. Den ekspanderende vinkelen til MMCX koblingene med venstre "blå" og høyre "rød" indikatorer, gjør det lett og koble til og fra kabelen. Kurven på kabelen er basert på forskning for å oppnå den høyeste komforten ved langtidsbruk. Så komfortable er de, at du vil glemme at du har på deg proppene, og kun fokusere på musikken.

Friheten til å velge: "Twist-lock" utbyttbare plugger

Fa7s benytter "Twist-lock" utbyttbare plugger. Velg mellom 3,5 mm | 2,5 mm | 4,4 mm som passer til din musikk-kilde.

Du får velge hvordan du skal nyte musikken din!

Hi-Res sertifisert

Fa7s har offisielt blir Hi-Res lydsertifisert, et symbol på dens evne til å produsere rike musikalske detaljer med enestående lydkvalitet. 

Enestående tilbehør

Balanserte øretupper 3 par (SML), Bass øretupper 3 par (SML), Vokal øretupper 3 par (SML), Skum øretupper 3 par (SML) Dobbel-flange 1 par (M), Rensebørste, Vanntett bæreetui, MMCX verktøy, brukermanual, magnetisk kabelholder, kabel. 

 

Type hodetelefon Semi åpen
Teknologi Balansert armatur
Impedans 18 Ohm
Følsomhet 111 dB
Frekvens 10 Hz - 40 kHz
Kabel
  • 1.2 meter 2,5 mm Jack
  • 1.2 meter 3,5 mm Jack
  • 1.2 meter 4,4 mm Jack
Vekt

8,4 g

Relaterte varer

Shure Aonic 4
Shure Aonic 4

Shure Aonic 4

FiiO FD3
FiiO FD3

FiiO FD3

Shure Aonic 3
Shure Aonic 3

Shure Aonic 3

FiiO FD3
FiiO FD3

FiiO FD3

Nyhetsbrev

Vær tidlig ute og få tilsendt info om nyheter og gode tilbud.