Devialet Gemini

Varenr.
980010286
Enhet
stk
Lager
På lager
Pris
kr 1 890

Devialet Gemini er Devialet sitt første bærbare produkt og det lover å være like revolusjonerende som deres høyttalere og forsterkere. Store ord med tanke på at Devialet Phantom og Devialet Expert er noen av markedets mest grensesprengende produkter.

Alle produktene Devialet har lansert har vært banebrytende og revolusjonerende. Fra de ultralekre og kompakte High End forsterkerende i Expert-serien til de grensesprengende Phantom-kompakthøyttalerne. Nå skal de gjøre det samme med bærbar lyd, og vi at full tiltro til at de holder sine lovnader! :-)

Devialet Gemini er oppladbare trådløse ørepropper med støykansellering. Kult nok, men i seg selv ikke spesielt revolusjonerende. Nytenkningen ligger i Devialet sine proprietære teknologier - som skal sørge for at Gemini skal gi den aller høyeste lydkvaliteten som i dag er teknisk mulig.

earbuds-devialet_1.jpg

Vi anbefaler at du skjenker deg en kaffekopp og fortsetter å lese. Forberede deg på å bli slått i bakken av heftige forkortelser og nyskapende teknologi. :-)

EAR ACTIVE MATCHING (EAM®️)

Formen på selve øregangen påvirker frekvensresponsen til alle ørepropper. Devialet har derfor utviklet en algoritme som måler fasongen på lytterens individuelle øreganger (opptil 10.000 ganger per sekund), for så å tilpasse frekvensresponsen og fasegjengivelsen for den ultimate lydkvalitet.

INTERNAL DELAY COMPENSATION (IDC®️)

Støykansellering påvirker vanligvis lydkvaliteten. Desto mer støykansellering desto dårligere lydkvalitet. Devialet har laget en algoritme som kompenserer for dette. Ikke bare gir den bedre lydkvalitet, den øker også effektiviteten til støykanselleringen drastisk - spesielt på høyere frekvenser.

PRESSURE BALANCE ARCHITECTURE (PBA®️)

Mange synes ørepropper, og spesielt støykansellerende ørepropper, kan være ubehagelige å bruke over tid. "Det føles som om de lager et trykk inne i øret" er et vanlig utsagn. Om du har prøvd denne typen ørepropper er sjansen stor for at du vil kjenne deg igjen.

Devialet har gjort noe med dette ved å utvikle en teknologi som de kaller Pressure Balance Architecture (PBA). PBA er kort fortalt litt som eksosanlegget på en bil; en serie av resonanskammere som endrer trykket og frekvensen på den uønskede støyen. Dette gjør at proppene effektivt kan "kvitte" seg med resonansene som oppstår inne i øret samtidig som det fysiske trykket mot trommehinnen holdes konstant på et naturlig nivå. Resultatet er vesentlig "renere" lyd og høyere komfort.


2020_10_14_devialet_gemini_eam.jpgOm vi legger den unike teknologien til side et øyeblikk er også de generelle spesifikasjonene på Gemini ganske imponerende:

eq.jpg

6-bånds equalizer i kombinasjon med en ekstremt god frekvensrespons på 5Hz - 20kHz gjør at du kan skreddersy lydgengivelsen til dine preferanser enten du hører på lydsporet på en film eller klassisk musikk.
Devialet medias
Ekstremt effektiv aktiv støykansellering - justerbar i tre nivåer. I tillegg har Genini valgbar "transparency mode" som stenger ute støyen, men slipper gjennom menneskelige stemmer.
Devialet medias
Eksepsjonelt god handsfree-funksjonalitet, kompatibel med "voice assistant" ved et enkelt trykk på selve øreproppen.
Devialet medias

24+ spilletid ved opplading av øreproppene i det medfølgende etuiet.
Devialet medias

Bluetooth 5.0 for best mulig lydkvalitet og stabilitet.
Devialet medias
IPX4-sertifisert. Proppene tåler vann og svette og kan gjerne brukes til trening og jogging.


EAN
3663424013017

Relaterte varer

Shure SE215
Shure SE215

Shure SE215

FiiO FA7s
FiiO FA7s

FiiO FA7s

Shure KSE1200
Shure KSE1200

Shure KSE1200

Shure Aonic 5
Shure Aonic 5

Shure Aonic 5

Nyhetsbrev

Vær tidlig ute og få tilsendt info om nyheter og gode tilbud.