Pioneer U-05

Pioneer U-05
Pris
kr 7 990,00
Enhet
stk

Kvantumsrabatt

Loading...
  • Pioneer U-05
  • pioneer-u-05-back
  • pioneer-u-05-inside-1
  • pioneer-u-05-inside-2
  • pioneer-u-05-miljø

Pioneer har lenge vært kjent for god kvalitet, være det seg bilstereo, deres legendariske TVer eller forsterkere til både hjemmekino og stereo. For første gang har Pioneer utviklet en hodetelfonforsterker med innebygget DAC og flust av muligheter. Den kan brukes på hodetelefoner med tradisjonell tilkobling (6,5 mm jack), men også med 3- og 4-pins NEUTRIK (balansert) tilkobling. Dersom du har f.eks. en Sennheiser HD-800 med balansert kabel er det ingen problem å få koblet denne til!

Man kan argumentere for at den er overkonstruert; den er fullbalansert til hodetelefon, har "Fine Adjust" volumkontroll i tillegg til master-volum, to optiske innganger, to coax innganger, AES/EBU digital balansert inn og for å toppe det en asynkron USB inngang som tar alt opp til og med 2,8 og 5,6 MHz DSD filer.

For å egentlig fortsette avsnittet over har den oppskaleringsmulighet fra både 16- og 24-bit signal til 32-bit samt oppsampling opp til 384 kHz. Med doble Sabre 8-kanals DACer og en høypresisjons masterklokke elimineres støy og jitter.

Den kan brukes som forforsterker til aktive høyttalere.

Vi innrømmer gjerne at vi har fått en ny favoritt - Pioneer U-05.