FiiO E17K

FiiO E17K
Pris
kr 2 120,00
Enhet
stk

Kvantumsrabatt

Loading...
  • FiiO E17K
  • fiio-E-17-2
Fiio E17K er et genialt lite produkt som man i utgangspunktet skulle tro kostet mye mer enn det faktisk gjør. For en relativt liten sum penger får man en bærbar DAC og hodetelefonforsterker av god kvalitet. Produktet er ekstremt vellbygget med et chassis av aluminium, oled-skjerm og et kraftig oppladbart batteri.


Effektmessig leverer hodetelefonforsterkeren hele 220mW (32 Ohm), noe som skulle være mer enn nok til å drive nær sagt hvilken som helst hodetelefon.

Selv om forsterkeren er imponerende i seg selv er det kanskje DAC-en som fortjener mest oppmerksomhet. Denne støtter hele 192kHz/24bit oppløsning via SPDIF-inn og 96kHz/24bit via USB. Dette betyr at E17 er en utrolig allsidig enhet. Du kan bruke den som DAC til din eksisterende CD-/DVD-/Blu ray-spiller, som et digitalt lydkort til din PC/Mac eller som en hodetelefonforsterker til dine bærbare enheter.

E17 lades opp via den medfølgende USB-kabelen og og har en spilletid på ca. 10 timer. Bonuseffekten er selvfølgelig også at batteritiden på avspilleren blir vesentlig forlenget da denne ikke lenger driver hodetelefonen direkte.

E17 er utstyrt med USB-, optisk digital- og analog-inngang, gainjustering, balansejustering samt EQ-justering (bass/diskant). Volumjusteringen er av den digitale typen med 60 trinn (maksvolum kan angis i menyen).

Fiio E17 er et utrolig flott og vellydende produkt som gir mye for pengene. Anbefales på det varmeste. Du vil bruke det mye mer enn du tror!