Sennheiser HD820

Sennheiser HD820
Pris
kr 22 490,00
Enhet
stk

Kvantumsrabatt

Loading...

Sennheiser HD820 er de mest banebrytende og beste lukkede hodetelefonene vi har hørt. Noen gang!

 

Informasjon fra produsent:

 

 

 

HD 820 benytter unike glassdeksler for transduserne som minimerer resonanser. HD 820 er simpelthen de lukkede hodetelefonene som har den mest gjennomsiktige lydgjengivelsen i hele verden. De flytter grensene for det som fram til nå har kunnet oppnås innenfor lydgjengivelse med lukkede hodetelefoner.

 

Den nye audiofil-standarden for hodetelefoner med lukket bakside.

 

De audiofile var gjerne ikke i tvil: Når det gjaldt øreomsluttende hodetelefoner, måtte man ha en konstruksjon med åpen bakside for å oppnå den aller beste lyden. For det nyeste medlemmet av Sennheisers Audiofil-serie gjelder ikke dette aksiomet lenger: Den lukkede dynamiske HD 820 benytter en innovativ teknologi som gir en fantastisk gjennomsiktig og naturlig lyd. Modellen er utviklet og produsert i Tyskland og byr på et utrolig realistisk, naturlig lydbilde. Videre utmerker den seg med det ekstraordinære fokuset på absolutt alle konstruksjonsdetaljer. De myke, komfortable øreputene i mikrofiber er håndlaget, dette gir ypperlig demping av omgivelsesstøy, og den robuste hodebøylen i metall har et internt dempe-element. Gjør deg klar for en uovertruffen lytteopplevelse.

 

Inn i det store, vide, åpne ...

 

Livaktig, bredt, gjennomsiktig, naturlig. HD 820s lydfelt er vidåpent. Det er absolutt ikke dette du ville forventet fra lukkede, øreomsluttende hodetelefoner. Med HD 820 kan du utforske og gjenoppdage musikk i absolutt referanseklasse, uten å invadere andre menneskers lydmessige komfortsone. På den måten åpner HD 820 ikke bare opp lydfeltet, men gir deg også nye steder og muligheter for å lytte til musikk.

 

Gjennomsiktighetens teknologi

 

Det er via en spesiell produktinnovasjon man har oppnådd den banebrytende, gjennomsiktige lyden i HD 820: De legendariske Sennheiser ringradiatortransduserne har noen helt unike glassdeksler. Disse avdekker hvor stilig den innvendige tekniske komponenten er, men dette visuelt slående utseendet ble faktisk utviklet med tanke på lyden: Det konkave glasset reflekterer lydbølgene fra transduserens bakside til en absorbent. Resultatet blir minimalt med resonanser. På den måten blir lydbølgene i realiteten ”borte” på samme måte som de ville gjort i åpne hodetelefoner.

 

Et rent stjernelag av førsteklasses komponenter

 

HD 820 er produsert i Tyskland og utmerker seg også med et ekstraordinært fokus på alle detaljer: fra de ekstra komfortable håndlagde øreputene som gir brukeren isolasjon fra omgivelsesstøy, via de sølvbelagte OFC-kablene og forgylte pluggene, til den robuste metallhodebøylen med internt dempe-element. Med denne pakken får du en uovertruffen lytteopplevelse – og som eventuelt kan gjøres enda bedre – med Sennheiser HDV 820 forsterker for dynamiske hodetelefoner, den perfekte følgesvenn for HD 820.

 

Audiofile tilkoplingsmuligheter

 

Bare det som kommer inn, kan til slutt komme ut. Det er grunnen til at HD 820 har en spesielt tilpasset symmetrisk, impedans-matchende kabel med lav kapasitans og balansert 4,4 mm forgylt plugg. Dette gir overlegne egenskaper for kontaktmotstand – og dermed også for lyden.

 

 

Slik ser overlegen kvalitet ut

 

En godt uttenkt lydkomponent ser alltid bra ut – innenfra og ut. Med de unike glassdekslene kan HD 820 oppvise alt som trengs for å underbygge dette. Modellen er en estetisk tidløs klassiker og et naturlig teknisk prakteksemplar.