Bose Noise Cancelling Headphones 700

Bose

Bose Noise Cancelling Headphones 700
 • Bose Noise Cancelling Headphones 700
 • 5141400
 • 31DV8ZMjpbL._SS600_
 • bose_700_wireless_noise_cancelling_headphones_with_bose_ar_1
 • techinthebalset_bose_noise_cancelling_headphones_700_black-2_grande
 • 61_2BbXoMHXQL._SL1500_grande
 • index
 • thumb.cms
 • noise-cancelling-headphones-700-noir_5cf520bbca67f_600
Varenr.
980009633
Pris
kr 3 745
Før
kr 4 190
Rabatt %
-11%
Enhet
stk
Fri frakt over kr. 1000,-
Rask levering
Kvalitetsprodukter
Personlig service

Kvantumsrabatt

Loading...

Bose Noise Cancelling Headphones 700 er den råeste støykansellerende hodetelefonen på markedet og nå er den endelig her!

Bose Noise Cancelling Headphones 700 gir deg skreddersydd støydemping med 11 nivåer, fire mikrofoner for optimal samtalekvalitet, stemmestyring med Google Assistant eller Amazon Alexa og banebrytende utvidet virkelighet som gir deg relevant lydinformasjon etter hvor du befinner deg.

 Kvinne i profil med sorte Bose Noise Cancelling Headphones 700

11 nivåer av støydemping

Bose har blitt enda bedre på det som Bose allerede er mest kjent for. Istedenfor ett støyreduksjonsnivå, får du nå 11 – slik at du virkelig har full kontroll over dine omgivelser. Når du øker støyreduksjonen, vil du trinnvis redusere distraksjonene du hører på steder med mye støy. Du kan også redusere støyreduksjonen såpass at du kan høre omverdenen. For raske avbrudd bruker du Samtalemodus. Dette vil stanse musikken midlertidig og benytte mikrofonsystemet til å slippe inn støy fra omgivelsene ved å trykke på knappen - hendig når du bestiller kaffe eller snakker med en kollega.


 Hipsteraktig fyr i Hippiebil med skateboard

Stemmeassistent og Bose AR

Med de lett tilgjengelige taleassistenter kan du enkelt lytte til musikk, navigere, få værmeldingen og mye mer. Du kan ta samtaler eller snakke med taleassistenten din hvor du enn er. Hodetelefonene er optimalisert for Google Assistant og Amazon Alexa. De er i tillegg aktivert med Bose AR. Det er en unik, utvidet virkelighetsplattform med lyd som skaper en imponerende ny lydopplevelse ved at den holder deg tilkoblet til din digitale verden, samtidig som du er en aktiv del av den fysiske verdenen.

 Kvinne med Bose Noise Cancelling Headphones 700 som leser bok

Design, styring og batteri

Hodetelefonen har en strømlinjeformet hodebøyle i rustfritt stål, og en lett og komfortabel passform som sørger for en behagelig lytteopplevelse hele dagen. De intuitive kontrollene gjør alt enkelt - du kan styre volumet, samtaler og musikken ved å berøre øreklokken. Bose Music-appen gir deg enda mer kontroll og sørger for at Bose-smartproduktene fungerer sammen for å skape en bedre opplevelse. Hodetelefonene har opptil 20 timer med trådløs batteritid og tidsbasert batteriindikator.

 

  Din nettleser er utdatert!

  For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

  ×