Beyerdynamic Lagoon ANC

Beyerdynamic

Beyerdynamic Lagoon ANC
  • Beyerdynamic Lagoon ANC
  • images
  • beyerdynamic-lagoon-anc-explorer-soundgarden_3
  • csm_PIC_Lagoon-ANC_18-12_groupshot-perspective-award_v1_1b53dff5e2
Varenr.
980009639
Pris
kr 4 130
Før
kr 4 290
Enhet
stk
Fri frakt over kr. 1000,-
Rask levering
Kvalitetsprodukter
Personlig service

Kvantumsrabatt

Loading...
Beyerdynamic Lagoon ANC er støykansellerende hodetelefoner med spennende design, høy komfort, lang batteritid og unike jusertingsmuligheter.

Trådløse hodetelefoner med aktiv støykansellering og et unikt design. Med LED-lysene montert inni klokken og opptil over et døgn batteritid med støykansellering på, er det lite som kan forstyrre hverken deg eller de rundt deg når du bruker disse. Den unike MOSAYC-teknologien kan tilpasse lyden etter dine preferanser gjennom en app, som sammen med et frekvensområde på 10-30.000Hz gjør dette til en nærmest kompromissløs måte å lytte til musikk på farten.

 

Beyerdynamic har virkelig satset med disse hodetelefonene og fremstår som en av de få som virkelig kan måle seg med Bose sine modeller. Den berøringsfølsomme overflaten gjør det enkle å manøvrere, og Bluetooth-teknologi som aptX LL, aptX, AAC og SBC åpner for solid lydoverføring fra telefonen eller andre enheter med Bluetooth-tilkobling.


 

 


 

 

Høydepunkter

 

- Lukket, over øret

- Bluetooth MOSAYC lydpersonalisering

- Aktiv støykansellering

- Frekvensområde: 10-30.000 Hz

- Inntil 45 timer batteritid uten ANC

- Inntil 24,5 timer batteritid med ANC Touch panel på siden

- LED-belysning på innsiden av klokken

- Bæreveske for enkel og trygg transport

 

Den gode lydkvaliteten er pakket inn i en hodetelefon med komfortable puter som tilpasser seg øre- og hodeformen, og lukker klokkene effektivt for god støykansellering. Stålbøylen er robust, og puten oppunder bøylen sørger for at klokkene sitter godt på hodet. Ikke ubehagelig stramt – men trygt. Klokkene er enkle å ta med seg, da de kan brettes sammen og pakkes ned i den medfølgende hardcase bærevesken som beskytter dem under transport.

 

MOSAYC-teknologi og enkel manøvrering


Tankegangen bak MOSAYC-teknologien er at hørselen vår er unik, og derfor bør man kunne tilpasse lydkarakteren på en hodetelefon. Dette er en enkel sak med Lagoon-klokkene, da man kan bruke MIY-appen for å legge til MOSAYC-lydprofilen og tilpasse den til sine egne ører. LED-lysene på disse hodetelefonene er montert på innsiden av klokkene, hvor du enkelt kan sjekke batteristatus, eller hvilken side som er høyre og venstre. Dette gjør klokkene til svært lite bry for de rundt deg. Berøringsflaten på høyre klokke gjør den i tillegg svært enkel å manøvrere.

 

Aktiv støykansellering

 

Ta en pause fra omgivelsene! Enten du vil lytte til din favorittmusikk i fred og ro eller konsentrere deg i stillhet lar Beyerdynamic LAGOON deg slappe av uten forstyrrelser. Den digitale aktive støykanselleringen lar deg velge mellom to nivåer uten at det går ut over lydopplevelsen.

 

Se test fra Lyd & Bilde 2019 under:

    Din nettleser er utdatert!

    For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

    ×