Pioneer SC-LX701

Pioneer

Pioneer SC-LX701
  • Pioneer SC-LX701
  • pioneer-sc-lx701-surruoundreceiver-sort
  • SC-LX701_back
Varenr.
980009091
Pris
kr 9 995
Før
kr 15 995
Rabatt %
-38%
Enhet
Stk
Fri frakt over kr. 1000,-
Rask levering
Kvalitetsprodukter
Personlig service

Kvantumsrabatt

Loading...

Pioneer SC-LX701 er en velutrustet 9.2 surroundreceiver med Dolby Atmos og 4K Ultra med HDR. Receiveren byr på imponerende funksjonalitet når det gjelder streaming og multiromsmulighet med GoogleCast, AirPlay, Bluetooth, Spotify Connect, TIDAL og støtte for multirom via FireConnect.

Med mulighet for Atmos- høyttalere løftes følelsen av å være tilstede i lydbildet til nye høyder.  Forsterkereffekten på 185 watt per kanal imøtekommer høye krav, likeså de 8 HDMI-inngangene; der én av disse er plassert på frontpanelet for enkel tilkobling av avspillingsenheter. På hver HDMI-inngang støttes 4K Ultra HD med HDR, samtidig som den kan konvertere full HD til 4K-kvalitet takket være effektiv oppskalering. DTS-X formatet er tilgjengelig som en gratis firmwareoppdatering

 

 Receiveren byr på utallige muligheter for musikkentusiasten, enten man vil spille fra fysiske enheter som f.eks CD-spillere eller streamin fra Spotify og Tidal. Med TuneIn tilbys i tillegg tusenvis av nettradiostasjoner, mens Airplay, Google Play og Bluetooth gir trådløs tilgang fra alle nettbrett og smarttelefoner. Og har man planer om et multiroom-system i nærmeste fremtid, er LX701 allerede kompatibel med FireConnect.

 

Dolby Atmos, DTS:X

 

Denne enheten støtter de nyeste surround-lyd formatene Dolby Atmos og (etter gratis oppdatering) DTS-X. Disse formatene gir perfekt romfølelse med nøyaktig plasserte effekter og et realistisk tredimensjonalt lydbilde.

 

Streaming og AirPlay

 

Med integrert WiFi spiller denne enheten musikkfiler i alle relevante formater i hjemmenettverket inkludert høyoppløselige DSD- og FLAC filer, selvfølgelig uavbrutt med komfortabel app-styring. Nettbrett og mobiler kobles enkelt opp via AirPlay eller helt uten nettverk via Bluetooth.

 

Høyoppløst lyd - også med flere kanaler!

 

Opplev audiofil lyd i Studio-Masters full oppløsning - med High-Res-nedlastingen av dine favorittalbum i formatene WAV, ALAC, FLAC, AIFF og DSD. For maksimal realisme fåes nå HiRes-Audio også som flerkanals i formatene WAV og FLAC.

 

Musikkstreaming med Google Cast

 

Google Cast bruker samme teknologi som Chromecast, og muliggjør ukomplisert streaming av musikk på kompatible Pioneer-apparater. Google Cast-kompatible apper kan brukes på androidnettbrett & smarttelefon, iPhone, iPad, Chromebook, Mac eller Windows-datamaskiner.

 

Lyd i flere rom med FireConnect

 

De nye Pioneer AV-receiverene med FireConnect muliggjør parallell gjengivelse via alle audiokilder som er koblet til AV-receiveren via en trådløs høyttaler. Styr Multiroom-gjengivelsen med tittelvalg og lydstyrke på en komfortabel måte via smarttelefon og nettbrett.

 

Spotify og Tidal

 

Kos deg med maksimalt musikkmangfold – denne AV-receiveren støtter Spotify, Deezer og TIDAL. Med de største musikktjenestene har du direkte til gang til millioner av sanger i beste CD- og HD-kvalitet.

 

Nettradio med TuneIn

 

Med mer enn 100.000 stasjoner har tunein det største utvalget av kostnadsfrie internett-radiostasjoner for temaene sport, musikk, prateprogrammer og nyheter fra hele verden. Full systemstyring, én App, med den komfortable appen iControlAV5 kan du styre alle viktige mottakerfunksjoner på en enkel måte med smarttelefonen eller nettbrettet ditt (iOS/Android). Takket være integrerte AVNavigator må du ikke lenger installere programvare selv.

 

MCACC for Dolby Atmos og DTS:X

 

Denne AV-receiveren muliggjør for første gang nøyaktig akustisk romkalibrering for objektbaserte klangformater. Ikke bare den horisontale, men også den vertikale aksen tas med i den komplekse beregningen av rommets akustikk for perfekt kalibrering av forsterker og høyttaler.

 

Nytt GUI og fjernkontroll

 

Mottakerens GUI (Graphical User Interface) har blitt komplett gjennomarbeidet. Enklere strukturer, en moderne skrifttype samt nye grafikker muliggjør raskere, mer intuitiv navigasjon og forbedret interaksjon med brukeren.

 

Opplev 4K med HDR og BT.2020

 

Opplev firedobbel HD-oppløsning med 4K-ultraHD i beste kvalitet iht. den nyeste BT.2020-standarden for UHDTV. Den integrerte videooptimeringen skalerer selv SD- eller normalt HD-innhold til 4K-oppløsning med opp til 60 p, og sørger for et ekstremt kontrastrikt, skarpt bilde takket være High Dynamic Range

 

Wi-Fi og Bluetooth

 

Den integrerte Wi-Fi-en er tobånds og støtter både 5 GHz- og 2,4 GHz frekvenskanaler for jevn og uavbrutt direkteavspilling, til og med av høyoppløste lydfiler. Den integrerte Bluetooth-teknologien gjør det enkelt å direkteavspille musikk fra kompatibelt utstyr trådløst. Denne AV-mottakeren har funksjoner som A2DP and Audio/Video Remote Control Profile (AVRCP). Støttede kodeker inkluderer SBC og AAC.

    Din nettleser er utdatert!

    For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

    ×