Yamaha MX-A5200

Yamaha MX-A5200
Pris
kr 29 990,00
Enhet
stk

Kvantumsrabatt

Loading...
  • Yamaha MX-A5200
  • WestCoastHiFi__Yamaha_MXA5000A_2
  • WestCoastHiFi__Yamaha_MXA5000A_4
  • WestCoastHiFi__Yamaha_MXA5000A_5

Yamaha MX-A5200 er Yamahas kraftigste multikanalseffektforsterker noen sinne og den perfekte makker til forforsterkeren CX-A5200.

MX-A5200 er en 11-kanals-effektforsterker hvor to av kanalene kan brokobles for ekstra effekt om du til eksempel "kun" trenger 9 kanaler og har ekstra effektkrevende fronthøyttalere.

 

Forsterkeren er av klasse A/B-konstruksjon med 3-stegs Darlington utgangskrets og en massiv ringkjernetrafo (noe vekten på neste 27kg bekrefter) for uanstrengt kraftleveranse.

 

Anbefales på det varmeste!

 

 

Informasjon fra produsent:

 

 

 

AVENTAGE Separate Komponenter

 

AVENTAGE Separate Komponentertar din hjemmekino-underholdning til nye spennende høyder.høydepunktet i spennende hjemmeunderholdning.

I jakten på det ultimate innen hjemmekino, etablerer Yamaha en ny standard for ytelse og innovasjon.

Introduserer CX-A5200 forforsterker og MX-A5200 effektforsterker.

 

 

Kraft og tilstedeværelse

 

MX-A5200 har 11 diskrete kanaler for forsterkning med fleksible konfigurasjonsvalg – som leverer en imponerende kombinasjon av kraft og kvalitet.

Nyt fleksibiliteten av et system for flere soner, eller la deg omfavnes avspennende surroundlyd ved valgfri enhver kombinasjon av de 11 kanalene.

 

 

Ultimat ytelse med BTL

 

For ytterligere å forbedreeffektkapasiteten, støtter MX-A5200 BTL-konfigurasjon (Bridge-Tied Load) for de to fremre kanalene. Dette muliggjør en vesentlig forbedring av de fremre høyttalernes ytelse.

 

 

Kompromissløs design

 

Som del av sin kompromissløse design har MX-A5200 et helt spesielt konstruert chassis for å maksimere stivhet og eliminere påvirkninger av vibrasjoner.

MX-A5200 har en dobbel bunnkonstruksjon som består av vibrasjonskontrollplater laget av 1,6 mm stål – akkurat som den legendariske Z11 AV-forsterkeren.

 

For å støtte opp de store kjøleribbene og andre komponenter, benyttes en venstre-høyre uavhengig konstruksjon forsterket av en stiv rammestruktur. Bunnrammen reduserer overføringen av vibrasjon som produseres av den store strømforsyningstransformatoren og kjøleribbene.

MX-A5200 har også en tung isolator som blokkerer ekstern vibrasjon.

 

 

Perfekt symmetri

 

Detaljert planlagt, kretsdesign og utlegg og konstruert med et symmetrisk effektforsterkeroppsett – MX-A5200 har en ideellkanalseparasjon med venstre og høyre kanaler helt identiske, men fysisk og elektrisk isolerte fra hverandre.

Designet gir også en stor forbedring av signal-til-støy-forholdet og en oppnår et imponerende lydrom.

 

 

Uanstrengt ytelse

 

MX-A5200 bruker en stor, høyeffektiv toroid-transformator kombinert med to spesialutviklede høykapasitets blokkondensatorer med stor kapasitet for å levere massiv kraft med mer enn god nok takhøyde.

I tillegg minimeres energitap og sikreren uanstrengt reproduksjon av ulike lydkilder.

 

 

Kraftig og solid bunnplate

 

Stabilisering av chassiset er nøkkelen til forbedret ytelse og dyp lyd du kan synke ned i. MX-A5200 oppnår dette ved hjelp av en tykk bunnplate som sørger for å stabilisere hele strukturen og oppnåelse av optimal lydgjengivelse.

 

 

Balanserte XLR-tilkoblinger

 

Når du kobler til andre AV-komponenter, kan det tilføre elektrisk støy – et resultat av tilkoblingene mellom dem, eller fra andre kilder som tar med ekstern støy.

 

For å kunne motvirke dette forekommende problemet har MX-A5200 balanserte koblinger for alle de elleve kanalene – av samme type som benyttes i profesjonelt lydutstyr.

I tillegg bruker den ubalanserte RCA-koblingen som finnes som alternativ overføringsmetode med jorddetektering som oppnår enkel balansert overføring.