Panasonic TX-55LZ1500E

Varenr.
980010998
Enhet
stk
Lagerstatus:
Lager
Tilgjengelig fjernlager
Pris
kr 23 990

Panasonic TX-55LZ1500E bruker seneste generasjon av Panasonic sitt fantastiske OLED-panel. Kort og godt det beste bildet på markedet!

Akkurat her. Akkurat nå. Det ordinære blir filmatisk. Det handler om mer enn bare å se på et show. Det handler om å bli fortryllet. 4K OLED-TV-en vår er skapt av profesjonelle filmskapere, og gir deg et fantastisk bilde som bokstavelig talt tar pusten fra deg. Med 3D-surroundlyd som begeistrer alle sansene dine, føles det som om du befinner deg midt i filmscenen. Alle våre teknologier er laget for å bevege og inspirere deg ved å gjøre hverdagen filmatisk.

Seneste generasjons fargenøyaktighet og overlegne lysstyrkenivåer.

Master OLED Pro og HCX Pro AI-prosessor – Ikke alle 4K OLED-TV-er er like. Vårt profesjonelle 4K OLED-panel er laget i Japan for eksepsjonell lysstyrke og kontrast. Samtidig analyserer HCX Pro AI-prosessoren vår bildet øyeblikkelig, og fininnstiller fargenøyaktighet, kontrast og klarhet for klasseledende ytelse.

Seneste generasjons fargenøyaktighet og overlegne lysstyrkenivåer.

La dramaet bevege deg med filmatisk lyd

Dolby Atmos®

Dolby Atmos® – finnes i de nyeste kinoene, og uttrykker lyd med forbløffende klarhet og dybde på våre førsteklasses TV-er. Lydeffekter plasseres nøyaktig i rom og tid for å omslutte deg i atmosfæren.

 
Dolby Atmos®

Dynamic Cinema Surround Pro

Dynamic Cinema Surround Pro – tar deg fra sofaen og inn i filmens handling. Integrerte høyttalere, inkludert en innebygd subwoofer som driver bassen, gir en oppslukende lyd som hever underholdningen til nye nivåer.

 
Dynamic Cinema Surround Pro

Den intelligente måten til flott bilde og lyd

Automatisk AI

Auto AI – Ved hjelp av AI analyserer de førsteklasses TV-ene innkommende signaler og justerer bildekarakteristikkene umiddelbart. Auto AI kjenner innstillingene for sport, filmscener og mer – og stiller dem inn for deg. Bare len deg tilbake og nyt forestillingen.

 
Automatisk AI

Intelligent sansing

Avansert intelligent sansing – oppdager omgivende lysfargetemperatur i tillegg til lysstyrken i rommet, justerer bildet for å gi en mer naturlig opplevelse når du for eksempel ser på TV under varm belysning på kvelden.

 
Intelligent sansing

Optimal lysstyrke og farge – under alle forhold

Multi HDR-format – Ved å støtte alle HDR-formater (High Dynamic Range), sørger våre førsteklasses TV-er for best mulig ytelse – uavhengig av bildekilde. Lysstyrke og farge er optimalisert scene for scene; enten kilden er Dolby Vision, HLG, HDR10 eller det nye HDR10+ adaptive formatet.

Optimal lysstyrke og farge – under alle forhold

Perfekt bilde under alle lysforhold

Perfekt bilde for alle lysforhold

Dolby Vision® IQ – Intelligent optimalisering av TV-en for et perfekt bilde i rommet til enhver tid. Enten stuen er helt mørk eller godt opplyst, justerer Dolby Vision IQ seg dynamisk etter den skiftende belysningen i rommet og gir deg den best mulige seeropplevelsen.

Perfekt bilde for alle lysforhold

Hjemmekino slik regissøren hadde til hensikt, uansett lysforhold

Filmskapermodus med intelligent sensing – Elektronikkmerker og ledende filmregissører skapte Filmskapermodus. En enkelt knapp angir filmens fargepalett, kontrast, størrelsesforhold og bildefrekvens slik regissøren så for seg. Bildet justeres automatisk selv om lysnivået endres.

Hjemmekino slik regissøren hadde til hensikt, uansett lysforhold

Nøyaktig kalibrerte Netflix-serier selv i mørke eller lyse omgivelser

Netflix Adaptive Calibrated-modus – Få det beste bildet fra Netflix, se 4K-serier av høy kvalitet hjemme, akkurat slik regissøren hadde tenkt. Med intelligent sansing justeres bilder i henhold til omgivende lysstyrke, slik at du kan kose deg uansett belysningsmiljø.

Nøyaktig kalibrerte Netflix-serier selv i mørke eller lyse omgivelser

Cast favorittserien din på Netflix

Visste du at du enkelt kan caste Netflix-programmer fra smarttelefonen til Panasonic TV? Du kobler bare begge enheter til WiFi, trykker på Cast-ikonet og alt er klar til bruk. Hvorfor ikke prøve det med «Stranger Things»?
*Krever medlemskap i Netflix for strømming.
Cast favorittserien din på Netflix

Din TV, tilpasset slik at den utfyller livsstilen din

Intuitiv Smart TV

My Home Screen 7.0 – Øker tilgjengeligheten og brukervennligheten for Smart TV-en vår. Brukere får tilgang til og kan tilpasse populære innstillinger med et enkelt knappetrykk. Fest favoritter, som videostrømmings-apper, til startskjermen slik at du bare ser det du vil bruke.

Intuitiv Smart TV

Livet ditt i harmoni med TV-en

my Scenery – De nye førsteklasses TV-ene våre kan bedre humøret ditt selv når du ikke ser aktivt på TV. Med my Scenery kan du velge et utvalg med avslappende bilder og videoer, eller sette opp dine egne som gjenspeiler humøret eller tidspunktet på dagen. Perfekt for mindfulness-økter, eller før sengetid.

Livet ditt i harmoni med TV-en

Stemmeassistenter

Kontroller TV-en med stemmen din

Med en Google Assistant-aktivert enhet, for eksempel en smarthøyttaler, mobiltelefon eller et nettbrett, kan du slå på en Panasonic TV, justere volumet og mer ved hjelp av stemmen din. Bare si «Ok Google» for å komme i gang.
Google og Google Nest Audio er varemerker som tilhører Google LLC. Nest Audio krever et Wi-Fi-nettverk, en stikkontakt i nærheten, en Google-konto og en kompatibel mobilenhet. Minimumskrav for operativsystemet er tilgjengelig på g.co/home/req.
Kontroller TV-en med stemmen din

Bare spør Alexa

Fungerer med Alexa – Bytt kanal, endre volumet eller slå av strømmen med stemmen – med en Amazon Alexa-enhet. Ideelt når hendene er fulle.

*Amazon, Alexa og alle relaterte logoer er varemerker som tilhører Amazon.com, Inc. eller tilknyttede selskaper.

Bare spør Alexa

Gaming på en 4K OLED-storskjerm

Spill med fantastisk hastighet, oppløsning og bevegelse

Game Mode Extreme – Med Game Mode Extreme er den nye 4K OLED TV-en klar for spilling. Støtter HDMI 2.1 med høy bildefrekvens (HFR), variabel oppdateringsfrekvens (VRR) og AMD FreeSync Premium, og leverer de nye nivåene av realisme som kreves av de nyeste gaming-enhetene.

 
Spill med fantastisk hastighet, oppløsning og bevegelse

Enkel og rask tilgang til spillinnstillingene

Spillkontrolltavle – Ta i bruk enklere og mer intuitive spillinnstillinger når du kobler spillenheter til TV-en via HDMI. Den nye spillkontrolltavlen viser deg detaljert spillrelatert informasjon, og gjør det enkelt å kontrollere innstillingsstatusen. For å gjøre spillopplevelsen enda jevnere, får du tilgang til denne med 1 handling hvis den er tilordnet My APP-knappen.

 
Enkel og rask tilgang til spillinnstillingene

Penta-tuner

TV-mottak ganger fem: I tillegg til satellitt, kabel og antenne, støtter Penta-tuneren to andre signalbaner. Med mottak via Internett (IPTV) og hjemmenettverk (TV>IP), kan du velge plasseringen av TV-en uavhengig av antennekontakten. Dermed kan du kose deg med TV-programmer i alle rom – uten en ekstra TV-tilkobling.
Penta-tuner

Bli inspirert

  •  
  •  

 

  •  
  •  
  •  

 

 

Spesifikasjoner

Foto av TX-55LZ1500E 55 tommer OLED 4K HDR Smart-TV
 

Størrelse og vekt

Høyde
771mm
Bredde
1227mm
Dybde
350mm
Vekt
20.5kg

Mål med anbefalt sokkelstil.

  • Valgt av filmskapere
  • Master OLED PRO
  • HCX Pro AI-prosessor
  • Dolby Atmos

Ekte svart og overlegen bildelysstyrke for kinoopplevelse – Master OLED Pro

Farger, kontrast, klarhet og Auto AI-modus som er best i klassen – HCX Pro AI-prosessor

Oppslukende lydkvalitet for kino – Dynamic Cinema Surround Pro med Dolby Atmos®

Slående hastighet, oppløsning og bevegelse – Game Mode Extreme

Flere visningsvalg – Smart TV (min Start-skjerm 7,0)

Relaterte varer

Panasonic TX-65LZ980E
Panasonic TX-65LZ980E

Panasonic TX-65LZ980E

Panasonic TX-65MZ1500E
Panasonic TX-65MZ1500E
Nyhet
Nyhet

Panasonic TX-65MZ1500E

Panasonic TX-65LZ1500E
Panasonic TX-65LZ1500E

Panasonic TX-65LZ1500E

Nyhetsbrev

Vær tidlig ute og få tilsendt info om nyheter og gode tilbud.