Pioneer SC-LX901

Pioneer

Pioneer SC-LX901
 • Pioneer SC-LX901
 • sc-lx901_b__bp_ls_160725_h
 • sc-lx901_b__bp_rs_160725_h
 • sc-lx901(s)
 • sc-lx901(s)_open
 • sc-lx901_s__p_re_160714_l
 • sc-lx901(b)_detail1
Varenr.
980008796
Pris
kr 17 995
Før
kr 29 995
Rabatt %
-40%
Enhet
stk
Fri frakt over kr. 1000,-
Rask levering
Kvalitetsprodukter
Personlig service

Kvantumsrabatt

Loading...

Pioneer SC-LX901 er Pioneers nye flaggskip og en av de mest seriøse hjemmekinoreceiveren på markedet.

 

Informasjon fra produsent:

 

SC-LX901

 

11.2-kanal flerkanalsreceiver med klasse-D forsterker, Air Studios sertifisering, 4K UltraHD oppskalering/pass-through, Dolby Atmos, DTS:X og med komplett utstyr for høyoppløst streaming.
 

SC-LX 901 er den beste AV-receiveren i Pioneers firmahistorie. 11 sluttrinn i en ennå en gang forbedret Direct-Energy-HD-konstruksjon fyller også de mest ambisiøse hjemmekinoer og de fullt utstyrte 3D-høyttalersettene med klar, kraftfull klang. Den nye streamingarkitekturen med integrerte Lossless-musikktjenester, HiRes-support og dual-band WiFi henter fram musikk av beste kvalitet – om det er fra NAS, fra Internett eller fra smarttelefonen.

 

SC-LX 901 er en AV-receiver, som til og med lett oppfyller selv profesjonelle kvalitetskrav – det er en selvfølge, at den etter strengeste lyttetester og penibel finavstemming mottok «Monitor»-sertifikatet i Air Studios i London. For objektorientert kinolyd i maksimalt utbyggingstrinn holder SC-LX 901 samtidig 11 sluttrinn klar, som takket være høyeffektiv Direct-Energy-HD-konstruksjon muliggjør svettedrivende kino- eller konsertkvelder, men selv holder den seg behagelig cool. Receiveren er UltraHD-kompatibel uten innskrenkning og støtter allerede de fremtidige utvidelsene for fargerom og bildedynamikk HDR og BT.2020. Den omformer standard-HD-materiale med Pioneers egen Super-Resolution-skalering, ikke bare på en eller annen måte, men virkelig overbevisende i 4K-bilder. Også det nye streaming-utstyret som kjenner alle overføringsstandarder, må ikke være redd for noen sammenligning: Bluetooth og dual-band WiFi er integrert, med Tidal, Spotify og Deezer sikrer de tre beste streamingtjenestene tilgang til store musikkarkiver som inneholder millioner av musikktitler direkte via SC-LX 901– forutsetningen er et tilsvarende abonnement. SC-LX 901 spiller høyoppløst materiale inntil 24bit/192kHz og Quad-rate-DSD (11.2MHz) fra lokale medieservere, og nettbrettbrukere gleder seg over at appene finner den riktige veien til anlegget i enhver situasjon med Google Cast og Airplay. Etter gratis oppdatering til den merkeovergripende, høyeffektive multiroom-standarden Fire Connect, kan musikken til alle kilder som er tilkoblet SC-LX 901 også nå et helt nett av ytterligere rom, og etter ønske spille perfekt synkronisert i hele huset.

  Din nettleser er utdatert!

  For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

  ×