Yamaha MusicCast YSP-2700

Yamaha

Yamaha MusicCast YSP-2700
 • Yamaha MusicCast YSP-2700
 • ysp-2700_1_7.jpg
 • ysp-2700_1_4.jpg
 • ysp-2700_1_5.jpg
 • ysp-2700_1_6_1.jpg
Varenr.
980010184
Pris
kr 11 190
Enhet
stk
Fri frakt over kr. 1000,-
Rask levering
Kvalitetsprodukter
Personlig service

Kvantumsrabatt

Loading...

Yamaha MusicCast YSP-2700 er noe så sjeldent som en både god og praktisk lydplanke, med både trådløs subwoofer og MusicCast-multirom innebygget. En lydplanke kan aldri bli like god som ekte surround-lyd, men denne kommer forbløffende nær.

Designet for eksepsjonell lydkvalitet til å gi det beste av lyd til vakre bilder. Kompatibel med MusicCast, og tilbyr en ny musikkstil. YSP-2700 vil bringe tilfredsstillende lyd med overlegen nærvær inn i stuen din.
 
- DSP teknologi med 16 høytalerelementer som gjenskaper ekte 7.1 -ch surround sound
- MusicCast gir trådløs lyd i hele ditt hjem
- Trådløs terningformet subwoofer for rik og klar bass
- IntelliBeam™ setter automatisk opp den beste lydtuning i hvert rom
- Gir valget av 10 CINEMA DSP programmer
- HD Audio Format Decoding (Dolby TrueHD)
- Støtter 192 kHz / 24-bit High Resolution Music (Flac / WAV / AIFF)
- HDMI (3 in / 1 out) tilkobling med 4K60p overgang gjennom HDCP2.2
- Bluetooth® for trådløs musikkstreaming
- Støtter Bluetooth-ut for parring av YSP-2700 og andre Bluetooth produkter
- AirPlay® tillater musikk streaming fra Mac, PC, iPod®, iPhone®, iPad®
- Internett radio og musikkstreamingtjenester
- Applikasjon som gjør systemet enkelt å kontrollere (MusicCast CONTROLLER)
- MHL (Mobile High-Definition Link)
- Clear Voice løfter fram dialogen slik at du hører stemmer tydeligere
- Enkel og tydlig On Screen Menu på 10 ulike språk.
- Control4-sertifisert
- Kan festes til vegg med SPM-K20

Fantastisk 7.1-kanals Surround Sound av DSP teknologi

YSP-2700 lager lydstråler ved å kombinere lydplankens mange høyttalergrupper via digital signal bearbeiding og reflekterer dem fra veggene I rommet, faktisk reproduseres en realistisk 7.1 kanal surroundeffekt med lyden som kommer fra venstre og høyre, til og med fra baksiden. Området du kan høre fra er utvidet slik at du kan nyte en ekstremt kraftfull og naturlig følelse av tilstedeværelse som er ellers uoppnåelig med virtuelle surroundteknologier.

Realistisk gjengivelse med 16 høyttalere

Det fremste elementet i YSP-2700 er utstyrt med 16 2,8 cm høye høyttalere som samtidig lager høy kvalitet på lydstråler. Det optimaliserer oppsettet med de samtidige høyttalerne, det forsterker refleksjonen av lyden som fører til maksimal kvalitet.

Skjønnheten og elegansen av høy kvalitets materialer
 
Laget i aluminium for et elegant utseende. Subwooferen er i et minimalistisk design for å enkelt blende inn i ethvert interiør.

Meget elegant, sofistikert utseende

Med en høyde på bare 51 mm, kan det tynne designet på senter elementet bli plassert foran TV´en uten å blokkere bildet. Det minimalistiske designet med høy klasse og aluminium underdel vil definitivt legge til et sofistikert utseende til ditt interiør.

Trådløs Subwoofer for fleksibel plassering

MusicCast

MusicCast er en revolusjon innen musikk streaming. Du kan anvende alle dine MusicCast produkter sammen – eller separat, du bestemmer. Du kontrollerer alt fra en og samme app, designet for å være innovativ, rask og enkel i bruk. Om du velger en soundbar, en trådløs høyttaler, en AV Receiver eller HiFi komponenter spiller ingen rolle, du velger og setter sammen det som passer ditt hjem best. Du kan senere bygge ut ditt system. MusicCast gir alle, alt, overalt. For mer informasjon, besøk vår MusicCast spesielle side.

Nyt alle dine musikkilder

Spill innhold fra en annen MusicCast enhet, eller fra en Blu-Ray eller CD-spiller som er tilkoblet et MusicCast produkt – all musikk blir tilgjengelig i alle rom i huset. Om du har musikk lagret på en PC eller NAS kan du via DLNA spille av denne musikken også, det som kreves er at det er tilkoblet samme nettverket. Du kan til og med dele ut eksternt innkoblede lydkilder som TV eller BD-spillere. Lyden du sender til WX-010 med bluetooth kan også sendes videre til en annen MusicCast enhet i ett annet rom.

MusicCast CONTROLLER for enkel styring

Med MusicCast Controller app`en kan du enkelt styre ett eller flere produkter med MusicCast støtte ettersom hvor mange enheter du har i hjemmet.

Profesjonell-grad akustisk kalibrering

Yamaha’s IntelliBeam™ rom akustiske kalibreringssystem setter automatisk det perfekte lytte miljøet. Alt brukeren trenger å gjøre er å trykke på noen få knapper samtidig som man følger med på skjermens instruksjoner. Systemet tilpasser seg rommets akustikk med innredning, størrelse, form, veggmateriale, deretter justeres vinklene for lydstrålene, fokuslengde, volum og andre lydrammer. Resultatet blir presis lydoptimalisering som passer til posisjonen til lytteren for hvilken som helst størrelse og form på rommet.

Reproduser atmosfæren i en konsertsal, livemusikk og teater i din egen stue

YAMAHA CINEMA DSP program er basert på ekte soundfield data, tilpasset i konserthaller, jazzklubber, live musikk på konsertarena og teater. Resultatet er en utrolig romslig og realistisk lydopplevelse hvor man kan nyte musikk og se filmer i stuen. YSP-2700 tilbyr 10 forskjellige lydprogrammer som man kan velge mellom.

Stream via Bluetooth® eller AirPlay®

Send ut lyd via Bluetooth
 
YSP-2700 er utstyrt med den siste Bluetooth teknologien, noe som gjør trådløse funksjoner mer praktisk enn noen gang. Du kan streame musikk fra YSP-2700 til Bluetooth hodetelefoner for egne ører eller til Bluetooth høytalere.

HD Lyd-dekoder

YSP-2700 sender HD lyd signaler i gjennom en dekoder for å forsikre at du får den best mulige lyden fra Blu-ray spillere, men også fra andre digitale kilder.

HDMI® Terminaler med 4K Ultra HD støtte

YSP-2700 har tre HDMI innganger og en HDMI utgang, og støtter 4K/60p video signal
Den er også kompatibel med HDCP2.2


  Din nettleser er utdatert!

  For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

  ×