Yamaha CX-A5200 Black

Yamaha

Yamaha CX-A5200 Black
  • Yamaha CX-A5200 Black
  • CXA5200BLfrGBEAF_4096x1783_290d402d0f38a0263285017d8c3229cd
  • CXA5200BLicUCAGBEFKLRTSPV_4096x3241_97abb08a0b7675ba458d1e20daf89d23
  • CXA5200reABGEF_3240x1547_abdc6fd9ac8523749845a6c42a386858
Varenr.
980009334
Lager
UTSOLGT
Pris
kr 18 590
Før
kr 28 590
Rabatt %
-35%
Enhet
stk
Fri frakt over kr. 1000,-
Rask levering
Kvalitetsprodukter
Personlig service

Kvantumsrabatt

Loading...

Yamaha CX-A5200 er Yamahas nye flaggskip og en av de beste hjemmekinoprosessorene på markedet uansett pris.

CX-A5200 er Yamahas toppmodell og den perfekte makker til effektforsterkeren MX-A5200. Forforsterkeren er ekstremt godt spesifisert med de nyeste og beste lyd- og bildeprossessorer, ESS Studio DAC-er, MusicCast multirom-teknologi og Surround AI for sanntidsoptimalisering av lydkvalitet.

 

Den er også fullbalansert med både RCA- og XLR-tilkoblinger både inn og ut. En annen praktisk oppgradering fra forgjengeren er en langt bedre fjernkontroll med full belysning av tastatur.Yamaha har helt siden starten av hjemmekino levert noen av de beste prosessorene på markedet, det nye flaggskipet er intet unntak og får vår høyeste anbefaling om du skal ha en virkelig god hjemmekinoprosessor. Vi vil faktis gå så langt som å si at det er ytterst få produkter som kan måle seg med ytelsen og brukervennlighjeten til CX-A5200, nær sagt uansett pris!

 

Informasjon fra produsent:

 

Oppdag fremtiden innen hjemmekino med 11.2-kanals forforsterkeren CX-A5200 AVENTAGE. Yamahas anerkjente CINEMA DSP HD3 kombinert med Dolby Atmos® og DTS:X gir deg en uovertruffen hjemmekinoopplevelse.

 

- AVENTAGE 11.2-kanals forforsterker

- SURROUND:AI optimaliserer automatisk surround-effekten i sanntid

- Dolby Atmos og DTS:X med CINEMA DSP HD3

- HDMI® (7 inn / 3 ut) med Dolby Vision™ og Hybrid Log-Gamma

- Studiokvalitets ESS DAC (ES9026 PRO x 2)

- MusicCast multirom-teknologi for lyd i flere rom

- Amazon Alexa-kompatibel stemmestyring* (*Tilgjengelighet varierer med region)

 

 

 

AVENTAGE Separate Komponenter

 

 

 

AVENTAGE Separate Komponenter tar deg stadig til nye høyder innen spennende hjemmeunderholdning.

I jakten på det ultimate innen hjemmekino, setter Yamaha en ny standard for ytelse og innovasjon.

Introduserer CX-A5200 forforsterker og MX-A5200 effektforsterker.

SURROUND:AI

AI-teknologien som er innebygd i DSP analyserer scenen og skaper deretter den optimale surround-effekten for å gjengi filmlyden med best mulig effekt.

Denne AI-en analyserer øyeblikkelig scener ved å fokusere på forskjellige lydelementer som dialog, bakgrunnsmusikk, omgivelseslyder og lydeffekter, og optimaliserer automatisk surround-effekten i sanntid.

Resultatet er en overbevisende følelse av uttrykksfull kraft utover konvensjonelle lydfelteffekter, noe som gir deg den best mulige underholdningsopplevelsen som det er mulig å oppnå i dag.

 

 

En ny æra innen lyd. Dolby Atmos og DTS:X

Ingenting trollbinder et publikum mer enn en stor grandios skjerm og den mektige surroundlyden på kino.

Objektbasert lyd bringer denne altomsluttende følelsen videre til fantastiske nye høyder ved hjelp av tak høyttalere og eksakt plassering av lyder, ikke bare rundt den som lytter, men opp og ut i 3D-rommet.

Sammen med Dolby og DTS har Yamaha tatt med denne nyeste utviklingen innen kino-surroundlyd til hjemmet med en forbausende høy grad av realisme og uovertruffen utførelse.

 

 

 

En helt ny dimensjon innen lyd.

I tillegg til konvensjonell kanalbasert lyd er det mulig å opprette et 3D-rom der separate akustiske elementer har fri bevegelse. Dette gir en følelse av gjenstanders bevegelse over publikum, som realiserer filmskapernes visjon.

Forbedret CINEMA DSP HD3 inneholder signalbehandlingsalgoritmer som øker følelsen av virkelighet enda mer. Hjemmekinoopplevelsen maksimeres av høytytende prosessorer – og som med stor nøyaktighet reproduserer en ny dimensjon av realisme med en følelse av tilstedeværelse som ikke ligner noe annet system du tidligere har opplevd.

 

 

Automatisk kalibrert, avansert lydoptimalisering

YPAO R.S.C. (Reflected Sound Control) R.S.C. analyserer romakustikken med den medfølgende YPAO-mikrofonen og gjør automatiske justeringer for å kunne gi best mulig lyd i akkurat ditt rom.

Ved kalibreringen benyttes R.S.C. for å korrigere tidlige refleksjoner. Det gjøres for å oppnå surroundlyd i studiokvalitet.

YPAO 3D gir automatisk optimering av lydparametere som maksimerer 3D-lydfeltet for CINEMA DSP HD3, samt Dolby Atmos og DTS:X.

64 biters EQ-beregning med høy presisjon gjør det mulig å få fram den mest naturlige romakustikken som mulig i rommet.

Profesjonell ESS DAC

CX-A5200 har to av de nyeste ESS SABEL PRO Premier DAC (ES9026 PRO), som gir den state-of-the-art 32-bits ytelsen.

I tillegg minimerer DAC-ene også støynivået og oppnår et utrolig signal-til-støy-forhold.

 

 

Effekttransformator med ny design

I streben etter dynamiske uttrykk bruker CX-A5200 en stor, modifisert effekttransformator til å maksimere ytelsen til den nye ESS DAC.

Dyp og mektig lyd oppnås med forbedret regulering av kraft, og en tykk messingplate demper uønskede vibrasjoner fra transformatoren til omkringliggende kretser.

Kraftig og solid bunnplate

Stabilisering av chassiset er nøkkelen til forbedret ytelse og dyp og mektig basslyd. CX-A5200 oppnår dette ved hjelp av en tykk solid bunnplate som stabiliserer hele strukturen for å oppnå optimal lyd.

 

 

 

Balanserte koblinger og høykvalitets XLR-terminaler

Elektrisk støy/brum er et ofte forekommende problem ved kabling på grunn av tilkobling av andre AV-komponenter, koblingene mellom dem eller fra andre kilder med ekstern støy.

For å sikre at CX-A5200 ikke påvirkes av denne støyen , brukes balanserte koblinger som er svært motstandsdyktige mot støy og brum – samme type som vanligvis brukes i profesjonelt lydutstyr.

Selv den ubalanserte RCA-koblingen bruker en jordet transmisjonsmetode som oppnår enkel balansert transmisjon.

XLR-terminaler gjør det mulig å bruk av lange kabler.

CX-A5200 gjør det også mulig med balansert tilkobling av high-end kildekomponenter, som CD-spillere.

Utformet for Dolby Atmos

Yamaha har flere plasseringsmønstre for tilstedeværelseshøyttalere som støtter Dolby Atmos – for å skape det perfekte lydfeltet som vil være ideelt for din konfigurasjon.

Alle oppsett kan reproduseres nøyaktig, inkludert 3D rommet hos CINEMA DSP samt Dolby Atmos.

Videre optimaliserer YPAO R.S.C. lyttemiljøet og utnytter fullt ut den detaljerte lokaliseringsfunksjonen for rom til Dolby Atmos.

 

 

MusicCast

Velkommen til en ny standard innen Multi-Rom lyd.

MusicCast gjør det enklere enn noen gang å dele lyd rundt i hjemmet.

CX-A5200 gir deg en rekke underholdningsalternativer når den er tilkoblet MusicCast-systemet. For eksempel kan alt fra CD-er, TV-lyd og til og med vinylplater streames trådløst til andre MusicCast-enheter ved hjelp av vår smidige og intuitive app.

MusicCast støtter lyd med høy oppløsning og kan fylle et hvert rom med høykvalitets lyd fra enhver type lydkilde. CX-A5200 leverer uovertruffen fleksibilitet for et fullstendig integrert lydsystem for hjemmet.

 

 

 

Nå snakker vi

«Alexa, ask MusicCast. to play Favourite 1 in the kitchen.»

Med Alexa-integrert stemmestyring er det bare å spørre. CX-A5200 gir deg full kompatibilitet med alt stemmestyrt utstyr fra Amazon.

Velkommen til det Smarte hjem.

*Tilgjengeligheten av stemmestyring via Amazon Alexa varierer fra region til region.

 

 

Det er bare å koble til

CX-A5200 har Bluetooth® for enkel og praktisk trådløs musikkstreaming fra smartenheter inkludert smarttelefoner, nettbrett og laptoppper.

iTunes- og iOS-brukere kan benytte seg av AirPlay® til å trådløst strø lyd fra kompatible enheter.

    Din nettleser er utdatert!

    For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

    ×