Panasonic DP-UB9000 mk2

Panasonic

Panasonic DP-UB9000 mk2
  • Panasonic DP-UB9000 mk2
  • panasonic-dp-ub9000-lecteur-blu-ray-noir
  • DmEh_2pXgAE6bXh
Varenr.
980009333
Lager
Fjernlager, kort leveringstid
Pris
kr 11 990
Enhet
stk
Fri frakt over kr. 1000,-
Rask levering
Kvalitetsprodukter
Personlig service

Kvantumsrabatt

Loading...

Panasonic DP-UB9000 er en high-end 4K Blu-ray-spiller og Panasonics beste bildemaskin noen sinne. UB9000P1K-utgaven har oppgradert lydprosessor sammenlignet med mk1-utgaven.

Panasonic DP-UB9000 mk2 (UB9000P1K) er nær sagt identisk med forgjengeren, men har ny DAC-chip (ESS) sammenlignet med mk1-utgaven. Spilleren er, etter vår mening, det beste produktet på markedet om man ønsker maksimal lyd- og bildekvalitet. 

OBS! Denne modellen kan forhåndsbestilles nå, bekreftet levering i slutten av juli 2021.

Informasjon fra produsent:

Panasonics 4K PRO HDR-modell Ultra HD Blu-ray-spiller har en HCX-prosessor for Ultra HD Blu-ray fullpakket med originale avbildingsteknologier som gir enestående bildekvalitet. De nøyaktige fargene og HDR-reproduksjonen som utgjør Ultra HDs essensielle elementer er grunnlaget for høydefinisjonsbilder. De gir deg en helt ny visningsopplevelse som du aldri tidligere har hatt. *HCX står for Hollywood Cinema Experience. *Overvåket av Panasonic Hollywood Laboratory. 

Panasonic Ultra HD Blu-ray-spillere støtter flere HDR-formater, som HDR10, som er standard HDR-format for filmer og UHD Blu-ray-plater. De har nylig støtte for HDR-avspilling av HDR10+TM dynamiske metadata, nestegenerasjons standard. Og de er kompatible med Dolby VisionTM og Hybrid Log-Gamma. Den synergistiske effekten oppnådd med Panasonics originale høykvalitets bildeteknologier gir enda mer presis bildeuttrykk.

Panasonics originale bildebehandlingsteknologier oppnår HDR-bilder med høyere definisjon. Tonekartlegging brukes for å justere lysstyrkenivået til innholdet. Og selv HDR-bilder fra ordinær HDR10 og TV-filmlengde, som ikke støtter spesielle, nye formater som HDR10+ og Dolby Vision, gir optimal avspilling.

En nylig utviklet driverbase med en tredimensjonal, tykk stålplate fester den optiske diskstasjonen til midten på tolags kassen for å redusere vibrasjon og støy under diskrotasjon. Og tykk aluminium brukes på front- og sidepaneler. Dette gjør kassen stivere og reduserer vibrasjon.

2 kanals og 7.1 kanals utgangsterminaler er også separert. 2 kanals utgangen er også utstyrt med en balansert XLR-utgangsterminal i tillegg til RCA-terminalen.

    Din nettleser er utdatert!

    For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

    ×