Monster Superstar Firecracker

Monster Superstar Firecracker
Pris
kr 895,00
Før
kr 1 299,00
Enhet
stk

Kvantumsrabatt

Loading...
  • Monster Superstar Firecracker
  • Monster-Firecracker-hangszóró_big
  • techzones-loa-bluetooth-monster-firecracker
Monster® Superstar Firecracker. Liten, lett, bærbar, sprutsikker høyttaler med innebygget lys og kraftfull god lydgjengivelse.

Monster® Superstar Firecracker har samme form som sin nå smått sagnomsuste storebror Monster® Superstar Blaster.

 

Monster® Superstar Firecracker er lett å ta med seg, vekten er på 368 gram. lengden 175mm, bredde og høyde 67mm. Monster® Superstar Firecracker er oppladbar og har en batterikapasitet på ca. 24 timer.

 

Strømmingen og kommunikasjon skjer over blåtann (Bluetooth®) og parres på sedvanlig vis som andre blåtann enheter. Alternativt med NFC for enheter som har denne tilkoplingsmuligheten.

 

Ved behov, eller om ønskelig kan Monster® Firecracker koples opp med kabel og 3,5mm minjack. Ladingen skjer over USB. (USB A til USB mini kabel ligger vedlagt). Innebygget på den ene siden sitter Firecrackers lyskilde som har et sterkt klart lys på 5000 Kelvin. Perfekt til f.eks. å lyse opp objekter for bedre bilde. I tillegg er den en super "lommelykt" - eller konstant lyskilde i ca. 7 timer før den må lades igjen.

 

Lyden er overraskende sterk, klar og fyldig takket være bruken av 2 fulltoneelementer på 35mm, samt en passiv bass på 80mmx35mm. Monster® Superstar Firecracker har også en innebygget mikrofon for bruk til telefon anrop/konferanse bruk.