Tannoy Prestige sluttsalg

Få modeller har vært så betydningsfulle for oss som Hi-Fi-entusiaster, og butikk, som Tannoy sin Prestige-serie. Den er en av de eldste høyttalerseriene i verden og har representert britisk håndverk med ekte High End-ytelse i en mannsalder.

Det er derfor utrolig trist at slutten for denne serien nå er et faktum. Tannoy ble for noen år tilbake solgt til Music Group, som så har lagt ned fabrikken i Skottland, noe som i praksis har dette tatt livet av verdens eldste høyttalermerke. Det eneste positive at det indirekte har gitt oss Fyne Audio, som i praksis er "Nye Tannoy". Fyne Audio har dog ingen Prestige-serie, og det er det heller ingen planer om.

Vi vet det sitter mange Tannoy-entusiaster der hjemme, noen har drømt om en Prestige hele livet. Om du er en av de, og du ønsker en splitter ny høyttaler er dette dessverre siste mulighet. Nær sagt alle modeller er nå utsolgt da det asiatiske markedet har hamstret stort sett det meste, men følgende modeller er tilgjengelig til en eksepsjonelt god pris.

OBS! Alle tilbudene gjelder så langt lageret til TANNOY rekker!


11052020142707_25.jpg

Tannoy Prestige Autograph Mini Gold Reference

Autograph Mini GR
har noe unikt og magisk ved seg. Det er en bitteliten høyttaler, men de maner frem store musikkopplevelser som få andre, en av våre favoritthøyttalere i gjennom snart 15 år! En vaskeekte High-End-høyttaler i kompaktformat.

Veil. 19.995,-
NÅ: 15.996,- per par


loa-tannoy-grf-90-hay.jpg

Tannoy Prestige GRF (Guy R. Fountain) Gold Reference

Prestige GRF GR
ble det seneste tilskuddet i Tannoys verdenskjente Prestige-serie og er basert på en helt spesiell jubileumsmodell laget for å feire Tannoys 90års-jubileum og status som verdens eldste høyttalerprodusent. Pepperpot 12" Dual Concentric-driver med Alnico magneter, 95db effektiv.

Veil. 249.995,-
NÅ: 149.997,- per par

Tannoy Canterbury GR 2.jpg

Tannoy Prestige Canterbury Gold Reference

Prestige Canterbury GR
er på mange måter en litt nedskalert Westminster, med den samme kvaliteten og det samme legendariske 15-tommers DC-elementet plassert i et mer kompakt og praktisk kabinett. Fantastisk finish med kabinett bygget av en blanding av kryssfineer, massiv valnøtt og "Rolls Royce-grade" burr-walnut. Pepperpot 15" Dual Concentric-driver med Alnico magneter, 96db effektiv.

Veil. 299.995,-
NÅ: 179.997,- per par

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×