Focal Dome 5.1 Sort

Focal Dome 5.1 Sort
Pris
kr 9 498,00
Før
kr 18 995,00
Enhet
sett

Kvantumsrabatt

Loading...

Focal er kjent for å lage noen av de absolutt beste høyttalerkonstruksjonene i verden, så de var ikke så rent lite prestisje som stod på spill da de valgte å lage et kompaktsystem.

Dome er et ultrakompakt høyttalersystem tilgjengelig i stereo- og hjemmekinokonfigurasjon, med eller uten subwoofer. Selv om utrykket high end nå er noe utvannet mener vi Focal er godt innenfor marginene når de kaller sitt Dome-system for high end minihøyttalere. Her er det benyttet avansert teknologi og kostbare materialer for å kontruere noe som er merket verdig med en ytelse som går langt utenpå hva størrelsen skulle tisi.

Selve høyttalerene (og subwooferen) er konstruert av støpt aluminium, for maksimal rigiditet, minimal størrelse og best mulig lyd. Høyttalermembranene er hentet fra Focals mer påkostede serier hvor den inverterte diskantdomen etter hvert har blitt synonym med glimrende spredning og oppløsning, to veldig viktige kriterier for plasseringsvennlighet og ytelse. Som alle Focals produkter er alt laget "in house" på Focals fabrikk i Frankerike for å ha 100% kontroll på kvalitet og utførelse.

Designmessig er Dome definisjonen av et moderne, diskret og elegant system, med utallige plasserings- og monteringsmuligheter. Høyttalerene leveres på en dreibar fot for vegg- tak eller hylleplassering, men kan også monteres på de meget stabile gulvstativene av støpt aluminium (tilleggsutstyr).

Lydmessig imponerer Dome stort med et særdeles oppløst, kraftig og fyldig lydbilde som virker sjokkerende stort og homogent. Som i de beste høyttalerkonstruksjonene er det vanskelig å plassere høyttalerene i lydbildet; musikken bare er der.

Focal Dome er, sammen med Paradigm MilleniaOne, våre beste kompaktsystemer. Hvilken du liker aller best bør avgjøres ved en lyttetest, men begge leverer esepsjonellt god ytelse til en gunstig pris.

Leveres i Diamond Black, Diamond White, eller Imperial Red utførelse. Dersom du ønsker et 7.1 oppsett finner du Dome høyttalerene under "Stativhøyttalere".